Hur du skapar din egen & # 34; Naruto & # 34; Tecken och förmågor

Hur du skapar din egen & # 34; Naruto & # 34; Tecken och förmågor


"Naruto" är en av de snabbast växande fenomen i historien om japansk Anime. Vid serietidning och animation konventioner, Naruto tecken dominerar golven. Den ikoniska designen av karaktärerna och deras förmåga (kallad jutsu) ge dem en oöverträffad visuella intryck, och den moraliska och andliga styrka av karaktärerna gör dem idealiska för att ingå i en rollspel. Skapa egna tecken baserade i deras universum är roligt, och ger en utmärkt utmaning att även erfarna rollspelare.

Instruktioner

1 Välj ett ursprungsland från Naruto världskartan. I Naruto, landet definierar många aspekter av en karaktärs personlighet, inklusive en klan och befogenheter. Om du är äventyrlig, skapa ditt eget land baserat på en befintlig, med tanke på att de tenderar att vara uppkallad efter element, befogenheter eller resurser. Det skulle vara möjligt att ha en "Mind" eller "Darkness" nation i någon avlägsen hörn av världen.

2 Välj en klan. För vissa länder kommer att bli lätt, eftersom de har bara ett val. Med platser som Fire Land, dock måste du välja en klan med en uppsättning förmågor som du vill. Om du skapar din egen klan, se till att den har ett gemensamt arv och en uppsättning förmågor som passar namnet. Det skulle inte vara utanför ramen för möjligheten att se en "Smith" eller "Ljus" klan.

3 Välj förmågor som passar klanen. Den Aburame klanen, till exempel, bara skulle ge bugg baserade förmågor. Kom dock ihåg att vissa förmågor, såsom healing, inte klan specifika och kan förvärvas genom utbildning. Bloodline förmågor kan också vara en källa till krafter som kan passa utanför sfären av klanen bakgrund.

4 Skapa logiska befogenheter baserade på förmågan set. Använda Jutsu Guide, kan du förstå hur elementen är relaterade till de befogenheter. Det skulle inte vara meningsfullt för en medlem av Aburame klanen för att kunna skapa thunderbolts, men det skulle vara helt klokt att ha en sköld av sina fel. Om du vill lägga till lite variation till din karaktär, skapa en variant på befintliga kraft uppsättningar, som en gren av klanen som används flammande fel i stället för normala. Ingen ström uppsättning är fullständig, dock utan en defensiva och offensiva förmåga. Det är en bra idé att tänka på kreativa sätt som din makt uppsättning kan användas för att skydda eller skada.

5 Skapa en bakgrundshistoria. Det som gör Naruto tecken så speciellt är att de har rika bakgrunder som ger motivation för sina handlingar. Att övervinna en tragedi på ungdom är en bra berättelse krok gemensamma för genren. Andra idéer bland annat att ha en karaktär utan minne, eller ett tecken upp av djur eller en rivaliserande klan.

6 Flesh ut din karaktärs personlighet. Se till att ge honom svagheter samt styrkor. Utan personliga demoner att övervinna, är ingen Naruto karaktär komplett. En orubbligt tapper hjälte är inte alls lika intressant som en som är cripplingly blyg runt det motsatta könet, eller som är maniskt överbeskyddande av katter.