Saker att köpa för din fru 25th födelsedag

Saker att köpa för din fru 25th födelsedag


Individens 25 år betraktas som en milstolpe; personen har varit på jorden för en fjärdedel av ett sekel och är ofta just börjat att bosätta sig i sitt vuxna roll. Om du söker efter den perfekta gåvan för att ge din fru på hennes 25-årsdag, det finns flera saker att tänka på innan du gör ditt köp.

Intressen

Tänk på din fru intressen när man ser att göra en gåva inköp för henne. En julklapparna lösning är att komponera en lista över alla dina frus intressen och göra ett material inköp baserat bort av en av dem. Till exempel, om hon är en smart technophile den senaste gadget eller Gizmo är ett gångbart alternativ. Om hon är en bokmal, en första upplagan kopia av hennes favorit bok eller en samling med verk av hennes favoritförfattare är båda gåva möjligheter.

Personlighet / Värden

Din fru personlighet bör också spelar in när man köper en present till henne. En hopplös romantiker kanske föredrar smycken, blommor eller en semester för två, medan en mer konservativ, framtidsinriktad kvinna kanske föredrar att du köper aktier för henne i hennes namn som en investering för framtiden. Din fru värderingar, oavsett om de är fokuserade på säkerhet, romanticism, självständighet eller något annat drag bör alltid påverka din gåva köpbeslut.

Material Versus Immaterial

När de flesta människor i sikt "födelsedagspresent", de föreställa sig en konkret, materiellt objekt insvept i vackra papper och toppad med en båge. Om din fru motsvarar kär materiella ägodelar, materiella gåvor såsom de som tidigare diskuterats kan vara de bästa alternativen för dig; men många individer tycker att immateriella gåvor betyder mer än något som kan placeras i en låda och bunden med snöre. Handskrivna dikter, sånger, kärleksbrev eller en förlängning av ditt bröllop löften är alla gåvor som du kan ge till din fru att visa henne att du bryr dig utan att oroa huruvida gåvan var för billigt eller dyrt.

Andra saker att tänka på

Personliga och anpassade gåvor, såsom en tidningssida från den dag hon föddes, hjälpa påpeka betydelsen av hennes 25-årsdag. Gag gåvor, såsom "Over-the-Hill" gåvor och "25th födelsedag" märkesvaror, kan övervägas, men bör vara begåvad som ett komplement till en annan gåva för att inte tycks förringa betydelsen av den 25: e födelsedag milstolpe.