Birthday Party Platser för Teen Girls

Birthday Party Platser för Teen Girls


Tonåringar älskar fester och festa och om tillfället är deras födelsedag, är eufori ännu större. Om du planerar att kasta en fest för din tonåring dotters födelsedag, frågar sina vänner om sina sympatier och antipatier.

Köpcentrum

Köpcentra är en idealisk plats för shopping samt fester. Ta födelsedag flicka och hennes gäster till köpcentret och ordna en skattjakt. Ge varje flicka en fast summa pengar, en fast tidsgräns och en lista med objekt. Fråga dem med pengar, flickan som köper mest objekt inom den begränsade tiden kommer att vara vinnaren.

Bowlinghall

Bowlingbanor är mer av en kaféet plats för tonåringar än de brukade vara. Dessa bowlingbanor har bowlingbanor för olika åldersgrupper, samt restauranger och andra spel för tonåringar att kyla ut.

Diskotek

Dans och musik är synonymt med de flesta av tonåringar, särskilt flickor. Berätta för din dotter och hennes gäster att klä sig i 70-talet disco kläder och ta dem till en lokal disco eller dansklubb.

Beach eller Water Park

Ta din dotter och hennes gäster till en vattenpark eller en strand på hennes speciella dag. Låt flickorna veta om din strand eller vatten park planer i förväg, så att de har gott om tid att få sina baddräkter och strand redskap redo.