Skador endast barn eller löjligt berusade get

Skador endast barn eller löjligt berusade get

Introduktion

Leka med vänner gör riskabla och något farliga saker är en del av att lära känna våra gränser som barn. Mycket av vad barnen hitta roliga har föräldrar wincing med olidlig rädsla för att skada är inte långt borta, och ofta detta är sant. Vad föräldrarna inte ofta tänka på är att det är inte bara som en unge att deras barn kommer att fungera som hänsynslöst. När alkohol kommer längs den öppna säsongen på dumt beteende. Många skador vi verkar bara att upprätthålla som barn eller medan berusade - här är ett slitet.

betade flator

En av de klassiska skador för den som löser medan du kör. För barn som kör är en del av vardagen, spela spel som "It" eller ens vågade "Kiss Chase." För en berusad det kan vara en spännande upplevelse om det tas som ett infall, men det kan vara en ful prövning om tvingas, som kör för den sista bussen. Smärtan av någon som betar sina händer efter att ha fallit uppvägs av den kunskap som de räddade dig från att landa på ditt ansikte.

betade knän

Alla självrespekt barn tillbringar större delen av sina yngre år med skabbig knän efter fall, diabilder och valfritt antal Japes och bär-ons. Vi minns alla andas in med det väsande ljudet genom sammanbitna tänder som vi undersökte noga bitar av grus i vår böjda knän. För full, är det betade knä kanske den minst allvarliga av de sjukdomar som upplevs efter en enkel fall - alternativen vara huvud eller handskador. Men när du crumple på knäna framför baren du vet att det är dags att lämna.

Krascha din cykel

Cyklar har behållit sin popularitet med barn även under denna, vår guldålder spelkonsoler och fetma hos barn. Kommande av en kan leda till en uppsjö av skador från en flisas tand till en bruten arm, beroende på omständigheterna. Att komma tillbaka på en cykel efter en lång frånvaro och medan berusade återbesök som sorglös överge, men en som är egentligen bara hänsynslöshet i förklädnad. Man kör ned that hill med vinden i håret, känsla som du är i en Guns 'n Roses video, men ditt ego skriver checkar din kropp kan inte kontanter när du kommer spiral av vid botten.

Falla ner för trapporna

Att vänja sig vid att klättra upp och ner för trapporna kan vara svårt för barn och detta kan sluta i tårar ibland. Efter år av praktiken skulle du tror att våra problem med trapporna skulle vara långt borta, men kasta ett par drinkar i mixen och de kan förvandlas till den värsta sortens hinderbana. Skadorna på en trappa-fall kan vara allvarliga, så om du är osäker, kip på soffan.

Faller ur ett träd

En stor spänningen i barndomen, klättra i träd upptar mycket tid för många barn. Eller åtminstone det brukade. Faller ur dem händer regelbundet och listan över potentiella skador är lång och krypa-värdig, som sträcker sig från brutna ben till svarta ögon. Listan är inte mindre allvarligt när en onykter vuxen klättrar upp i ett träd, men kan begränsas av det faktum att de kanske inte kan få tillräckligt hög för att orsaka någon verklig skada när de kommer rasar ut.

Slå huvudet på trottoaren

annat än ett barn eller en berusad ingen har någon verksamhet har sitt huvud någonstans nära trottoarkanten. Barn är alltid gör något på trottoarer och gator - spela fotboll, hoppa, bygga ramper för skotrar. Drunks använda trottoarer för att få hem, men det kan vara svårt ibland, ibland hamna med kliché berusade spendera lite kvalitetstid i rännstenen.

Tand-förlust

Vad med tandfen och alla, förlorar tänder som barn var hemsk men jättekul. Vinglar att lösa tand framför dina vänner ritade tjut av spänning och undersökning efter extraktion var bättre än någon vetenskap lektion. Jämför detta till det sanna fasa för att förlora en tand som vuxen. Vakna upp med en saknad tand måste kanske det sämsta sättet att starta en baksmälla, speciellt om det är en framtand. Är chansen att det har fastnat i näven av en kollega Slayer fläkt eller inbäddad i fältet i din lokala.

Djurbett / repor

Vi är nyfikna små djur som barn och peta och petade ett djur är bortom frestelsen för de flesta. Naturen är snabb att lära oss våra gränser och med en bit eller en repa vi växer lära försiktighet. Tills vi upptäcker alkohol. Då vi älskar lite grov och tumla med hunden eller katten, sällan märker våra strimlade och tilltygat händer och huvud förrän nästa dag, då inlärningsprocessen börjar på nytt.

scissor nedskärningar

Kom ihåg dessa plast, rund slutade sax du använde när du var ung? Dessa är de som du ska använda när du är full. Barn måste lära samordning, men åtminstone de vet detta. En slip med en riktig par och du är i din hand, som någon försöker öppna en plast-inslaget pizza efter en natt på brickor vet.

Hand fastnat

För barn är detta en annan "leva och lära" erfarenhet om att veta vad du kan och inte kan komma undan med. Rusa av panik från att inte kunna ta bort handen från mellan ett räcke, eller var som helst, är till skillnad från något annat - som är spänningen för att få ut det. Den berusade levereras förberedd med en skev känsla av rumsuppfattning och en djävul-maj-vård attityd - inte en bra kombination för att bedöma om en hand kommer att passa eller inte. Brandkåren kommer inte bli imponerad.

Konsumerar så mycket du är sjuk

Vräker i sig påskägg eller jul choklad var en del av glädjen i barndomen. Omedvetna om våra gastronomiska gränser, var det först när det var för sent att vi insåg att vi hade haft alltför mycket. Naiva barn överträffat varje helg av sina mer erfarna kollegor, som sluka ner drink efter drink innan utbrott i ett oskyldigt offer blomma säng. Kommer vi aldrig lär?

Främmande föremål fastnat i någon

Pea upp näsan, pärlan i örat - barn kommer att ha en go på att sätta något i någonstans. Mer av en upptäcktsresa än något annat, barnet lär sig snart begränsningarna i den mänskliga kroppen. Som berusade vuxna, är vår insättning av främmande föremål i kroppsöppningar till stor del humor driven, men det betyder inte att cocktail olivolja är något mer benägna att göra det vår örat än om du var fem år gammal. Din dåre.

betad yta

När ansiktet träffar marken först, du vet att du är i trubbel. För barn hösten brukar bryts först av händer eller armbågar, med bara mindre repor i ansiktet, men ofta motoriken hos berusade är så hämmad och svarar att händerna inte har tid att göra sitt jobb. Den berusade bokstavligen faller platt på ansiktet, vilket inte bara bete, men allt från en bruten näsa saknade tänder. Ful.

Fläskläpp

Ingen annan skada ser ut som löjligt cartoonish som en fet läpp, så vi inte bara måste ta itu med smärtan, har vi också lida skymf att se ut som en tit. Detta är lättare gjort som ett barn, när skadan kan upprätthållas från en konflikt mellan huvuden, cykel hösten eller enkel grov och tumla. Som fyllon, är mer sannolikt att vara en mis-bedömas och över entusiastiska quaff, eller en enkel käftsmäll fett läppen.

Dåligt utförda piggy-back demontera

När en grupp barn leka utanför det är bara en tidsfråga innan man får på baksidan av en annan - det är precis vad barnen gör. När en vuxen är ca, ännu bättre. Demontering, dock kan vara svårt, och alla minns att gå över toppen ibland och landar på våra händer än våra ansikten. Vanligtvis inte leder till allvarliga skador, men när både passagerare och piloten är blinda berusad - och gör en av dessa kör snubblar - resultatet är sämre än en normal drift faller. Vila trygg i vetskapen om att du förtjänar det.