Billiga Utomhusbelysning Idéer

Billiga Utomhusbelysning Idéer


Det finns många alternativ för att möta utomhusbelysning behov på den minsta av budgetar, men se till att belysningen du väljer uppfyller dina specifika behov. Vissa lampor kostar mer initialt, men håller längre och använder mindre el. Andra är billigare att driva, men ger inte alltid tillräckligt med ljus. Att välja rätt typ av belysning kan ge belysning och vara energieffektiva.

Solar Lighting

Solar belysning är en av de mest utforskade belysningsteknik. Denna typ av belysning har blivit vanligt, särskilt i områden som tar emot massor av solljus under dagen. Utomhus solenergi belysning består av en solpanel, batterier och en glödlampa. Solpaneler absorbera ljus under dagen och omvandlar ljuset till elektricitet som lagras i batterier. När användaren vill använda ljus på natten, de verkar det precis som en vanlig glödlampa fattandet det fritt att behålla. En nackdel är att solljus är inte alltid tillgänglig för att ladda ljus, så att de kan dämpa. De är också normalt inte lika ljus som lågspänning elektrisk belysning.

reflektorlampor

Reflektorlampor är också kända som strålkastare och spotlights. Denna typ av glödljus föredras ofta på grund av dess förmåga att dispergera och reflektera ljus över stora områden. Belysningen är också ganska billigt. Lampor varar i allmänhet 2000 till 3000 timmar och erbjuder en utmärkt färgåtergivning, vilket bidrar till belysningen popularitet.

Vanliga glödlampor

Vanliga glödlampor-även känd som "typ A glödlampor" -Har varit den mest populära typen av belysning i världen sedan de uppfanns 1820. De utgör för närvarande 85 procent av världens hushållsbelysning och är mycket populära utomhus och veranda belysning. Glödlampor anses vara den minst energieffektiva typ av glödlampor och bara varar från 1000 till 2500 timmar. De är den billigaste typen av glödlampor för att initialt köpa.

Lågtrycksnatrium Lighting

Används för stora arenor, arenor och motorväg belysning-lågtrycksnatriumlampor är ett av de billigaste typer av belysning för att arbeta på grund av sin energieffektivitet. Natriumlampor är 75 till 90 procent mer effektiv än en vanlig glödlampa; Därför utnyttjar det mycket mindre el. De är i allmänhet bara används för utomhusbelysning som kommer att stanna i flera timmar i följd sedan lågtrycksnatriumlampor kräver cirka 10 minuter att värma upp innan att kunna fullgöra ljus.

Lågenergilampor

En Energy Star-kvalificerade kompakt fluorescerande lampa använder 75 procent mindre energi och håller ungefär 10 gånger längre än en glödlampa, enligt US Department of Energy. Lökarna är vanligtvis dyrare att köpa än vanlig glödlampa, men de betalar sig i ungefär sex månader.