Hur man byter fönster skärmar i Sea Ray Boats

Hur man byter fönster skärmar i Sea Ray Boats


Sea Ray båtar har fönster skärmar på sina porthålen. Precis som alla fönster på skärmen, kommer de behöver bytas förr eller senare. Eftersom de är på en båt, i en marin miljö, "förr" är mer sannolikt än "senare." Ändra pesky skärmar på en Sea Ray är inte riktigt lika irriterande som man kan tro, eftersom, trots allt, de är byggda som alla andra fönsterfilm. Den enda skillnaden är att de shelter en båtens porthål, snarare än ett fönster i hemmet.

Instruktioner

1 Öppna fönstret inifrån. Slip poängen med en mattkniv under slutet av rundan vinyl packning som du ser sitter i kanalen runt på skärmen och lyft i slutet av vinyl packningen ut ur kanalen. Ta tag i änden av packningen och dra ut det helt ut ur kanalen.

2 Sätt spetsen på brukskniv i maskorna i den gamla skärmen och dra den gamla skärmen ut genom fönstret.

3 Lägg den nya skärmen platt över hamnen. Använd rastreringsverktyget att trycka ner på skärmen i kanalerna på skärmen ramen.

4 Ställ slutet av rundan vinyl packningen i kanalen. Samtidigt som vinyl packningen för att mata in i kanalen runt siktramen med en hand, använda skärm verktyget med den andra handen genom att ställa spåret av den spårförsedda hjul på en ände av verktyget ovanpå vinyl packningen, sedan trycka på packning in i kanalen med hjulet av verktyget med "rullande" packningen in i kanalen med verktyget. Trimma överskott skärm från runt fönsterkarmen med en mattkniv.