Hur man tar bort en Oleander träd

Hur man tar bort en Oleander träd


Oleander är en stor buske som kan formas till ett träd form med noggrann beskärning. Men om du har barn eller hundar som gillar att tugga på armar och ben, är det inte det bästa valet för din trädgård. Bladen och trä kan vara skadligt vid förtäring, så att bli av anläggningen är det bästa valet för vissa. Om du försöker ta bort oleander, gör det på rätt sätt. Försök aldrig att bränna det. Röken kan skapa giftiga ångor.

Instruktioner

1 Skär av armar och ben med en grensaxen eller träd sekatör, beroende på hur högt upp de är. Mindre grenar kan klippas av med grensaxen eller trädet sekatör s klippa blad. Emellertid kan större kräva sekatör s sågbladet eller en handsåg.

2 Hacka träd ner vid basen av stammen, så nära marken som du kan få utan att skada yxa. Se till att ingen är i närheten av dig när du svingar yxan.

3 Applicera en stubbe eller stammen ogräsmedel till stubben, enligt tillverkarens anvisningar. Herbiciden kommer att hålla nya lemmar från groning från stubben. Om oleander är tillräckligt liten, gräva upp stubben med en spade.

4 Skär upp stora lemmar och filialer i mindre bitar så att du kan väska dem för upphämtning eller lättare dra dem till en deponi. Också skära stammen i mindre bitar om det behövs och plats i en väska för borttagning. Plocka upp eller kratta återstående grenar, kvistar och löv och väska dem för borttagning.