Red dekorerar idéer för en vit sovrum

Red dekorerar idéer för en vit sovrum


Lägg röd inredning till en vit sovrum för att krydda upp eller injicera din djärva personlighet. Sättet du infoga rött in i rummet, kan de nyanser och mängden av rött du använder påverka ditt humör. Klarröd används typiskt för att signalera fara, värme och passion. Jordig toner av röda kan ge dig värme utan anstiftan starka reaktioner.

väggar

Måla en hel sovrum röda kommer att göra rummet verkar mindre och sannolikt vara överväldigande. Istället måla en vägg en vibrerande röd för att tjäna som en accent väggen bakom sängen för en modern stil eller lägga till en tonåring inredning. Måla röda och vita ränder på alla väggar, eller på en enda vägg. Måla den nedre halvan av väggarna röda och den övre halvan vit, åtskilda av en stol järnväg eller röd-vit mönstrad gräns. Om det är fortfarande för mycket rött, anser att måla ett enda band av rött horisontellt runt i rummet. Om du inte kan måla dina vita väggar, använder röd konst, tavelramar eller inramade tyg för att lägga till färg på väggarna.

möbel

Svarta möbler, såsom en smidesjärn sänggavel eller lackerade köksskåp, kommer att göra ett uttalande om sin egen utan att dominera rummet eller förringa någon av de andra inredning. Vita möbler kommer att smälta in i vita väggar för att skapa en öppen plats som gör röda inslag pop ännu mer. Klä en sänggavel med en rik rött tyg, såsom sammet eller silke, för att lägga till konsistens och färg. Eller inkludera en enda röd stycke, såsom en röd stol eller byrå för att uppmärksamma denna pjäs.

Sängkläder och gardiner

Välj sängkläder, gardiner och andra textilelement, såsom en matta, för att förlänga basen av din inredning. Använd en röd-vit kontrolleras säng kjol och blad för bara en antydan av rött i en lands- eller gårds stil sovrum med en vit täcke eller täcke. Få mer färg på sängkläder med en röd Aren eller ett påslakan med en röd ros mönster. Röda gardiner kan göra en enorm inverkan mot helvita väggar. En röd eller röd-vit mönstrad matta kommer att föra färgschema tillsammans hela vägen runt.

Tillbehör

Tillbehör ska tjäna ett syfte i rummet och knyta din inredning tillsammans, utan överväldigande utrymmet eller orsaka ditt sovrum för att titta kaotisk eller rörig. Om du har en hel del rött i sovrummet --- oavsett om det är dina väggar eller påslakan --- hålla tillbehör neutral. Om de flesta av ditt sovrum är vit, välja de tillbehör som du vill de flesta av fokus på och införliva rött genom dessa tillbehör. Till exempel, om en röd vas är din inspiration för ditt sovrum färgschema, placera den på en framträdande plats på nattduksbordet eller byrå av sig själv, utan andra röda objekt i närheten. En lampa med en röd bas eller suddig röd lampskärm, kan ett vitt ljus arrangemang i en röd skål eller ett enda stycke av rött och vitt konstverk tjäna som fokus för din inredning.