Hur man gör en Bell broderi sidenband Stitch

Hur man gör en Bell broderi sidenband Stitch


Återupptäcka förlorade konst, såsom sidenband broderi, i dagens snabba värld kan vara en avkopplande, trevlig upplevelse som ger dig även möjlighet att pryda kläder med personligt motiv. Att lära sådana konst kan vara svårt när mycket få människor fortfarande tillämpar dem, dock. Sidenband broderi emellertid lätt uppnås genom att använda sidenband som sömmen mediet, och är en snabb process efter lite övning. Om du vill sy en stor design, en klocka, till exempel, denna process genomförs genom att sy stora, nära stygn för att skapa den bästa slutprodukten.

Instruktioner

1 Skissa klockan kontur på materialet med hjälp av krita. Om du vill att klockan för att vara en solid färg, då bara skissa konturerna bör räcka. Men om du vill lägga till i skuggning, lyser eller alternerande färger, skissa dem så bra att göra sömmen processen enklare.

2 Placera materialet i broderiramen, anpassa klockan design inuti så gott du kan. Dra materialet sträckt på alla sidor för att säkerställa att konstruktionen inte kommer att lämna tyget missbildade. Dra den yttre halvan av broderiramen för att hålla tyget på plats.

3 Trä sidenband som du vill använda för klockan gräns genom nålsögat och säkra den där genom att trycka nålens punkt genom bandet. Se till att nålens punkt inte är mer än en halv tum bort från bandets kant. Dra bandets lösa ände spänd, och knyt i slutet så att den inte kan dra igenom tyget när du börjar sy. Från och med ett yttre hörn, trä nålen genom materialet och dra det tills knuten når materialets undersida.

4 Tryck nålen synpunkt genom tyget ungefär tre fjärdedelar av en tum från där bandet börjar och dra bandet genom, att se till att det ligger platt mot tyget. Detta är känt som en raksöm. Upprepa denna process för resten av gränsen.

5 Fyll i mitten av klockan med raksöm. I förekommande fall, använd den mörkaste av dina valda färger för skuggning på den konkava kurvan och den lättaste för den naturliga lyser på den konvexa öppningen och övre kupolen. Knut band på undersidan av tyget när du är klar.

6 Trä nålen med den färg du vill använda för klockan tunga, och dra nålen upp genom tyget som om du skulle en raksöm. Men i stället för att gå tillbaka ned genom materialet i en rak linje, sänka nålen horisontellt och linda band runt den två gånger. Långsamt dra nålen tillbaka genom till undersidan av tyget en gång till. Du bör ha en liten rund knut på toppen av tyget. Detta kallas en fransk knut och används ofta för att sy runda design. Fyll resten av klockan tunga in med denna söm och knut bandet på undersidan av tyget en gång.