Hur man bygger en miniatyr bibel Village

Hur man bygger en miniatyr bibel Village


En miniatyr Bibeln by är ett intressant projekt att genomföra för en individ eller grupp av studenter. Miniatyr inställning kan användas för ett pedagogiskt verktyg, en konversation bit eller en mycket detaljerad och noggrann diorama display. Foton och ritningar från arkeologiska utgrävningar genomförts i byar som nämns i Bibeln kommer att hjälpa i processen. Äldre biblar kan också ha ritningar och bilder av målningar byar från Bibeln för dig att använda som referensmaterial. Överensstämmelsen av en bibel bör ha information som kommer att vara värdefull för projektet.

Instruktioner

1 Rita ett diagram över byn modell som du planerar att göra på en bit rutat papper. Varje ruta på rutat papper kommer att motsvara en viss mätning för miniatyr byn. Till exempel kan en fyrkant på papperet vara lika med 1/2 eller 1 tum på by trä bas.

2 Ställ plywood kvadrat på en plan yta. Skissa omkretsen av miniatyr Bible by väggar med en penna eller markör på träet. Om du håller på att bygga en miniatyr by Jerusalem under tiden av kung Herodes regeringstid till exempel, kommer palatsområdet placeras innanför skyddsmurar.

3 Rulla ut modellera enligt tillverkarens anvisningar. Knåda och arbeta leran att mjukna till en böjlig consistency.You också kan använda Celluclay för att bilda väggarna i by direkt på plywood bas. Om man arbetar med barn, är en hemmagjord majsstärkelse eller mjöl-baserade lera deg en långsam torkande material för dem att bygga byn väggarna med.

4 Form byggnader med lera, Celluclay eller stenar. Byggnader gjordes från stenar och tegelstenar som bildats med lera och halm inom ramen för en strukturerad by under biblisk tid. Säkra byggnaderna till styrelsen i utkanterna av byn väggarna med vit hantverk lim. Vid användning av stenar i projektet, fast dem tillsammans med vit hantverk lim.

5 Måla väggen och byggnader med akrylfärg med en platt pensel.

6 Spread vit hantverk lim över utsatta områden av plywood bit och strö ren sand på den klibbiga lim för en mer detaljerad by scen. Måla ombord på ett sand färg för en mindre detaljerad projekt.

7 Lägg till miniatyr oliv, dadelpalm och andra träd till platsen som skrivs om i Bibeln. Kontrollera vilka typer av träd i den specifika byn och regionen historiska räkenskaper biblisk tid. Skapa träd från modellera eller kartong, och blad från sidenblommor eller grönt papper.

8 Ställ miniatyr bibliska karaktärer och djur såsom får, kameler, åsnor och getter i och omkring byn inställning. Djuren kan göras från modellera, fibrer eller filt. Små leksaker fungerar också bra för människor och djur.