Hur konverterar jag en RGB565 till en MPEG?

Hur konverterar jag en RGB565 till en MPEG?


RGB565 är en färg formatering inställning för datorbilder och videoklipp. Den skiljer sig från den vanligare RGB555 inställning i en mindre respekt: ​​det innehåller fler uppgifter om den gröna delen av spektrumet. Det mänskliga ögat är mer känsligt för grönt än andra färger, så det kommer att plocka upp den extra detalj mer än den skulle för blått eller rött. Du kan konvertera en RGB565 video till den populära MPEG i ett av flera sätt.

Instruktioner

1 Konvertera en RGB565 video till MPEG på Media Converter (se Resurser). Denna webbplats tillåter grundläggande videokonvertering på nätet, så att du slipper att ladda ner och installera ett program. Om du bara har en RGB565 video för att konvertera, kan detta vara det enklaste alternativet. Du enkelt lägga upp filen, välj "MPEG" under "Video filtyper" och klicka på "OK".

2 Konvertera en RGB565 video till MPEG med gratis Konvertera till DIVX AVI WMV MP4 MPEG Converter. Trots klumpiga namn, erbjuder detta verktyg grunderna i videokonvertering i en attraktiv, lätt att använda layout. Två knappar har alla de kontroller du behöver för att göra det RGB565 en MPEG ". Konvertera" "Lägg till" och Ladda ner det gratis i Resources.

3 Konvertera en RGB565 video till MPEG med VIDEOzilla Video Converter. Denna avancerade, betald program kan vara det bästa valet för användare som vill konvertera många filmer eller vill justera specifika inställningar. Det gör att du kan redigera RGB565 start och sluttid, redigera klippets bredd och höjd, och extrahera ljud. Den fullständiga versionen kostar £ 19,40 (i januari 2011), men du kan ladda ner en gratis testversion i Resources att testa det.