Hur man bygger en Bongo Cajon Drum

Hur man bygger en Bongo Cajon Drum


Bongo cajon trumman är ett västafrikanskt trumma som slavar, fördrivna från sitt hemland, tillverkade med hjälp av gamla lådor och backar. Bongo cajon trumman spelas genom att placera trumman mellan spelarens ben. Spelaren trummor med händerna på olika platser på träet för olika toner. Om du vill bygga en instrument för att underhålla dina gäster, familj och vänner, bongo cajon trummor är enkla att bygga.

Instruktioner

1 Lägg ett 20-by-13-tums plywoodskiva på marken. Placera lim längs 20-tums sidan av en annan 20-by-13-tums plywoodskiva och tryck mot den 20-tums sidan av plywood som ligger på marken. Fortsätt denna metod tills du har bildat en låda. Använd klämmor för att fästa trä på plats medan den torkar. Låt torka i 30 minuter.

2 Skruv två 13-tums långa 2-by-4 plankor på toppen och botten av lådan. Dessa kommer att fungera som stödbalkar. De ska placeras på insidan av vänster och höger sida av lådan, i jämnhöjd med toppen av sidorna - på baksidan av trumman kommer att ha ett hål i den, så bestämma vilka sidor kommer att vara fram och tillbaka innan monteringen dessa stöd.

3 Skruv en av de 13-by-13-tums skivor av plywood på en av ändöppningarna i rutan; detta kommer att vara i botten.

4 Rita en cirkel 6-tums diameter på baksidan av lådan med hjälp av en kompass. Centrum av cirkeln bör vara i den horisontella mitten av rutan, ungefär 9 inches ovanför botten. Borr styrhål runt omkretsen av cirkeln. Såg ut din cirkel.

5 Hammer fyra 1-tums spik inne i baksidan av lådan. Spikarna bör placeras ca 2 inches från toppen nära sidorna av lådan, med två spikar på varje sida. Twist ena änden av var och en av gitarrsträngar tätt runt en spik. Sträck gitarrsträngarna över rutan och linda de andra ändarna runt motsvarande naglarna. Varje spik kommer att ha två förbehåll. Detta steg är valfritt för att producera en snara-trumma effekt.

6 Skruva på den sista 13-by-13-tums plywoodskiva på toppen av lådan.