Hur man drar en Bear Paw

Hur man drar en Bear Paw


Björnar finns i alla möjliga olika former och storlekar beroende på vilken typ av björn, vilken tid på året det är, och hur gammal björnen är. Ofta bär kommer att vara större på hösten när de återvänder till sina grottor. Tass storlek kommer att öka när björnen blir äldre. Svartbjörn, brunbjörn och andra björnar har olika formade tassar och klor. Enligt Bears.org, "The svart björn har klor som är kortare och mer böjda än den grizzlybjörn." Stegen nedan är för en grizzlybjörn.

Instruktioner

1 Rita en oval vertikalt. Rita en annan oval vinkelrät mot den första med den övre sidomöte den översta punkten hos den första ovala och bottensidan som passerar genom centrum av det första oval.

2 Rita fem cirklar (ca 1/10 storleken på ovaler) en tum ovanför den horisontella oval och efter det böjda form.

3 På toppen av varje cirkel, anslut en liten triangel för var och en av klorna. Trianglarna bör vara cirka 1/8 av storleken av cirkeln.

4 Skugga runt de ovala linjer för att skilja dessa områden från varandra. Rita små hår på dessa linjer samt för björnens tass hår.

5 Lägg till struktur i de två ovaler med olika nyanser av mörker. Gör detta genom att skugga mörkare och ljusare i områden intill varandra.