Hur man tråd en Klipsch THX

Hur man tråd en Klipsch THX


Klipsch är den äldsta amerikanska talare företaget fortfarande existerar. Identifieras genom sin signatur kvadrat kompression horn diskant, de flesta Klipsch högtalare arbeta med en verkningsgrad som är betydligt högre än de flesta konkurrerande varumärken. Detta innebär att högre volymnivåer kan uppnås med en lägre nivå av distorsion, med mindre effekt, genom att använda en Klipsch produkt. Klipsch THX produkten innebär mattsvart rektangulära högtalare, optimerad för användning hemmabio. Utformade för att efterlikna deras kommersiella teaterutbud, gör Klipsch THX-högtalare inte ovanliga kabelprotokoll.

Instruktioner

1 Rotera bindande inlägg moturs på Klipsch högtalare utsätta sina tråd hål.

2 Skär högtalarkabeln är tillräcklig för att nå från systemet förstärkaren till de enskilda högtalarna. Remsa 1/2 tum från båda ändarna.

3 Rotera bindande inlägg moturs på förstärkaren för att exponera terminalhålen. Sätt kablarna på högtalarna och förstärkare och rotera stolparna tillbaka på alla högtalare och förstärkare för att slutföra anslutningarna.

4 Leta reda på "SUB" RCA eller XLR (om sådan finns) utgång på baksidan av förförstärkaren. Dra valda bashögtalarkabeln till Klipsch subwoofer förstärkarens "LFE" ingång. Notera orienteringen av stiften på XLR-kabel om det valdes. Tryck in tills ett "klick" hörs och känns.

5 Skär en längd av högtalarkabeln är tillräcklig för att nå bilda subwoofern förstärkaren till subwoofern. Remsa 1/2 tum av isoleringen från varje ände av tråden.

6 Skruva bindnings inläggen på förstärkaren och baslåda. För in kabeln i efter hål terminalerna på båda enheterna, sedan dra dem tillbaka medurs för att slutföra uppsägning.