Hur man fixar en Walking Gait

Hur man fixar en Walking Gait


Var och en har sin egen speciella gång gång. En gång gång är det sätt som en person går. Onormala walking gångarter kan utvecklas för en mängd olika skäl. Förstå orsaken till dina promenader gång innan du försöker åtgärda problemet. Onormala walking gångarter uppstår på grund av skada, sjukdom, eller ibland till och med ärftlig. Det finns flera typer av onormala gångarter och det finns olika sätt att korrigera varje typ. Bli inte avskräckt om en metod inte fungerar för dig eftersom det finns flera andra där ute.

Instruktioner

1 Låt några skador att läka. Många människor utvecklar onormala walking gångarter på grund av skada, och de är ofta korrigeras när skade läker. Steppage gångarter och spastiska gångarter kan orsakas av skada, bland annat. Steppage gångarter kännetecknas av en enskild tvingas lyfta ena benet högre när man går för att undvika att dra foten. Spastiska gångarter få människor att dra en fot i motsats till att kunna lyfta den.

2 Använd ett ben stag eller en sko hiss. Ben hängslen kommer att tvinga foten i en ordentlig framåt gående läge. Om du har drabbats av en sjukdom eller drastisk skada som har påverkat din gång, bära stag för att lära hur man gå ordentligt. Försök att gå till en 20- till 30-minuters promenad varje dag för att öva promenader med stag. Försök att gå på plan mark, såsom marken på en sport spår, så att du kan begränsa risken för att falla. Använd en sko hiss om du har en gång som får dig att lyfta ett ben högre än den andra. Hissen ska placeras i skon av benet som den gångart inte påverkar. Sko hissar fungerar bra för att korrigera gångarter där det finns en lång muskelspasm i det drabbade benet.

3 Kontakta en sjukgymnast. Sjukgymnastik är det mest effektiva sättet att korrigera eventuella problem med gång. Sjukgymnaster kan vägleda dig i effektiva träningsmetoder och kommer att kunna svara på eventuella frågor som du kan ha om din vandring gång. Öva motion tekniker hemma, om du har möjlighet, för att påskynda processen. Få massor av vila så att övningarna blir effektivare.

4 Tala med din läkare om medicinering alternativ. Vissa gångarter, oftast de som beror på den sjukdom eller sjukdom, kan korrigeras eller minskas genom att använda rätt medicinering. Muskelavslappnande är en vanlig typ av medicin som föreskrivs för promenader gaits.as de hjälper den drabbade individen till ett mer adekvat sätt utöva eller omskola sig att gå.