Innebörden av Sympathy Blommor

Innebörden av Sympathy Blommor


Sympati blommor representerar flyktiga natur liv, och även om det finns sedvanliga riktlinjer och betydelser för dem, dela vad som skulle göra de sörjande mer bekväm. Blommor betyder renhet, kyskhet, perfektion och kärlek är bara ett urval av deras betydelse. Växter av något slag välkomnas som ett levande minnesmärke.

Antik historia

Blommor har prytt de döda sedan förhistorisk tid. Arkeologer upptäckte vild blomma pollen i jord som tas från en Neanderthal gravplats i Shanidar, norra Irak. I teorin, blommor var ett tillägg till ceremonin. Grottan fynd först kom till allmänhetens uppmärksamhet genom antropologen Ralph S. Solecki, som skrev "första blomman folk."

Livets cirkel

Hela livscykeln, från födelsen till döden, kan likställas och symboliseras av blomman erbjudanden. Mänskligt och växtliv skapas på ett ögonblick. Det är vackert och sedan, oundvikligen, är vi gått ut ur denna tillfälliga existens. Blommor är som tillfällig som livet självt.

erbjudandet Comfort

Skicka blommor och växter till en sörjande vän eller älskade en är ett tecken på vård och omsorg i modern tid. I andlig mening, skönheten i detta erbjudande tröstar de levande. Det är en innerlig gåva när du saknar ord för att uttrycka och dela sorg. När du inte kan delta i en begravning eller en begravning hålls inte, skicka blommor och växter är ett slags uttryck för din kontakt med dem kvar.

bestämning Betydelse

Blommor, som födelse stenar, har kommit att förvärva betydelser över tid. Renhet och kärlek är återkommande teman sympati blommor. Brudslöja betyder evig kärlek och renhet i hjärtat. Vita nejlikor indikerar oskuld, medan gladiolus visar karaktärsstyrka och generositet. Liljor innebär i allmänhet renhet, och liljekonvalj, perfekt renhet. Te ros säger: Jag kommer alltid att minnas.

riktlinjer för urval

De blomsterarrangemang har specifika betydelser. Presentera en krans representerar kretsen av evigheten. Det är lämpligt att skicka till någon. Skicka mindre kransar för vänner. Familjemedlemmar kanske vill ge en spray av blommor, som visas på ett staffli. En blomsterarrangemang i en vas är alltid passande. Casket sprayer väljs av den närmaste familjen. När tjänsterna är klar, är det lämpligt att skicka blommor eller en växt. En växt kan bli en levande hyllning och ge glädje till mottagaren i många år framöver. Dessa är allmänna riktlinjer, inte skrivna i sten. Dela vad skulle uppskattas.