Hur man väljer Exteriör Brick

Hur man väljer Exteriör Brick


Välja yttre tegel för ditt hem eller andra projekt kan verka som en svår uppgift för den oinvigde. Det finns så många saker att tänka på såsom kostnad, hållbarhet, storlek och färg. Följande steg kan bidra till att göra detta beslut lättare. Artikeln från Frimurarna Magazine (i Resources, nedan) är mycket bra och informativ.

Instruktioner

1 Tänk på klimatet. Om du bor i ett fuktigt eller fuktigt klimat, måste du välja tegel som motstår absorption av vatten och fukt. Om klimatet är torrare, kommer det inte vara en lika viktig faktor när man väljer yttre tegel.

2 Fråga tegeltillverkare som du funderar vad "vittringsgraden" av någon tegel är att du är intresserad av. Vittring kvaliteter varierar från försumbar till måttlig till svår. Denna klassificering utgör en tegelsten förmåga att motstå försämring under återkommande frysa och upptiningscykler. En tegelsten med en hårt väder grad, eller SW klass, är starkare och kommer att pågå längre än en tegelsten med en måttlig grad.

3 Bedöm din budget, och bestämma hur mycket du vill spendera på tegel. Kostnaden för tegelstenar kan variera beroende på storleken, metod för tillverkning, utseende och kostnad för frakt. Köper högsta kvalitet av tegel är en större initial utgifter men kan spara pengar på lång sikt, eftersom de inte kommer att kräva reparation eller utbyte. Att välja en hög kvalitet tegel kommer också att öka värdet på ditt hem.

4 Samtals flera tegeltillverkare och ta reda på vad tegel finns att köpa i ditt område. Du kan naturligtvis ha tegel skeppas ut ur staten, men kostnaden för att transportera tunga tegelstenar kan vara oöverkomliga.

5 Bestäm vilken färg, form, storlek och konsistens av tegel som du vill. Tegel kommer i en mängd olika färger och texturer, såsom slät, borstad eller kabelbrottet. Överväga den övergripande utformningen av huset. Är det en ståtlig georgisk stil eller en modern ranch stil? Vissa färger och texturer av tegel lämpar sig lättare till olika arkitektoniska stilar. anser också färgen på yttre trim såsom fönsterkarmar och garageportar när man väljer en färg.