Hur man startar en Lexus med ingen nyckel

Hur man startar en Lexus med ingen nyckel


Medan de flesta fordon använder en programmerad knapp som du sätter i tändningscylindern att starta bilmotorn, några Lexus-modeller är beroende av annan teknik för att starta bilen. Föraren håller en trådlös sändare i fickan som automatiskt kommunicerar med Lexus och låter bilen vet en auktoriserad förare har kommit in i bilen. Från denna punkt kan du använda push-start-teknik i stället för en tangent för att starta Lexus.

Instruktioner

1 Tryck handen på handtaget för att öppna Lexus dörren. Observera att detta endast kommer att fungera om du har Smart nyckelkort på dig. Bil sensorer kommer att upptäcka kortet en gång inom en kort avstånd av fordonet, och dörrarna kommer att låsa när handen närmar sig handtaget. Om någon försöker tvinga öppna dörren utan att ha Smart nyckelkort kommer larm gå ut och varna dem inom räckhåll.

2 Se till att bilen är i parken och tryck ner foten på bromspedalen. Vänta tills tändningsknappen för att lysa grönt. Denna säkerhetsåtgärd säkerställer att bilen är i en icke-rörliga tillstånd. Om du kunde starta bilen utan att trycka på bromspedalen, kan du eventuellt skada tändsystemet genom att försöka starta bilen medan i växel.

3 Tryck på tändningsknappen för att starta Lexus motorn. Knappen fungerar på samma sätt som om du sätter i nyckeln i tändningslåset som bränsle släpps in i förbränningskammaren och antänds. Denna process är alla styrs av en elektronisk tändmodul som aktiverar när du trycker på startknappen.