Kaktus Dish Garden Lådor

Kaktus Dish Garden Lådor


De två viktigaste faktorerna när du skapar en maträtt eller låda trädgård för kaktus är placeringen av behållaren och valet anläggningen. Välj först inomhus eller utomhus plats för skålen eller lådan. Välj sedan kaktus som är kompatibla med varandra samt sol eller skugga, där de kommer att leva. En maträtt trädgård behållaren har inget hål i botten; Om du använder en låda, måste det vara fodrade med plast så läcker det inte. När du väljer från olika typer av kaktusar väljer små anläggningar som har olika storlek, form och struktur, men kompletterar varandra i färg. Välj den kompakta formen av bekanta kaktus. Cactus och saftiga Society of America rekommenderar många små kaktusar för maträtt eller låda trädgårdar.

Dvärg Century Växt

Vissa sorter av dvärg talsanläggning (Agave pumila) kommer att göra sig hemmastadda i en skål eller låda trädgård på grund av deras långsamma tillväxt. Många behållare trädgårdsmästare sökande efter den perfekta exemplar av denna kaktus i fråga om form och struktur. Rekommenderade mindre arter är A. verschaffeltii, med en djupblå färg och en tät rosett formulär. Den agave univittata sticker ut med sin glansiga gröna blad med en gul rand. Denna kaktus sänder ut långa löpare att spira barn rosetter i ändarna. A. verschaffeltii v. Minima Shoji-Raijan är en liten kaktus med blå blad och en kluster sätt. En del av den A. victoriae-reginae och A. striata rekommenderas också för skålen trädgården. Den trivs i USDA hardiness zoner 9 till 10.

Barrel Cactus

Den gyllene fat kaktus (svärmors kudde) är känd för sina guldgula ryggar som lyser i solen. Denna mexikanska infödda kommer att växa mycket långsamt, vilket gör miniatyr en maträtt eller låda trädgård favorit. Kaktusen kommer att blomma från slutet av våren till början av sommaren och sport gula blommor. Kaktusen frodas i full sol. Vatten kaktus noggrant i rutan och låt den torka ut mellan vattningarna. Om du vill behålla skålen trädgården utanför, är detta kaktus hardy i USDA zoner 9 till 12.

jordnöts Cactus

Nötfärs kaktus (krypkaktus) växer till 4 inches tall, vilket gör det till ett utmärkt komplement till en maträtt eller låda trädgård. Den cylindriska formen är räfflade och producerar ljusa orange-röda blommor. Det reblooms ofta under varma månader om den har bra ljus. Det är hemma i Sydamerika och är lätt att odla i full sol. Det är hardy i USDA zoner 10 till 11.

Tom Thumb Cactus

Liksom karaktär i den engelska folksaga, är Tom Thumb kaktus (Parodia aureispina) miniatyr, men något större än en mänsklig tumme. Det kan utveckla upp till sju gula blommor som öppnar samtidigt under försommaren. De förblir endast öppen för cirka tre dagar. Detta rör kaktus är bristly med vita gula ryggar. Det är lätt att växa växt behöver regelbunden vatten på sommaren när planterade i en kaktus låda trädgård. Det är härdig till 0 grader C.