Syr mönster för att göra en diabetiker insulinpump fall

Syr mönster för att göra en diabetiker insulinpump fall


Många diabetiker behandla sin sjukdom med en insulinpump. Den yttre pumpen levererar insulin till kroppen via en dropp liknar en intravenös infusion. Insulinpumpar kan kosta mer än £ 3250. De är hållbara utrustning, men olyckor händer. Även många pump bärare väljer att dölja sin pump med ett fall. Det finns många pump fall finns att köpa, men du kan anpassa en iPod lock mönster och göra dina egna fodral för din insulinpump.

Instruktioner

1 Stryk smält vadd stycket till den icke-tryckta sidan av fodertyg.

2 Stack utsidan tyget ovanpå fodertyg så den tryckta eller höger, sidor är tillsammans. Nåla tygerna samman.

3 Sy tillsammans på fyra sidor, lämnande en 7,5 cm (3 tum) öppet utrymme i mitten av en av de korta sidorna. Detta gör att du kan vända fallet inifrån och ut.

4 Fäst ändarna av hörnen off. Klipp inte någon av dina stygn. Klipp mellan sömmarna och hörnet. Vänd fall inifrån och ut genom det öppna hålet.

5 Vik tyget fållen i hålet efter sömmen och tryck med järnet.

6 Top stygn längs sidan du tryckte att stänga öppningen. Fallet är nu en lång, rektangulär, fållade bit.

7 Placera pumpen på toppen av fallet och vika änden över pumpen. Fodret sidan ska vara vänd uppåt så att du kommer att sätta du pumpar på fodret sidan. När du vänder tyget upp, bör det täcka pumpen plus cirka en 1,2 cm (1/2 tum). Markera denna plats med ett tyg markör. Medan pumpen är där, markera var klippet är på pumpen när den sitter. Om du vill göra ett hål för klippet, nu är det dags. Mät bredden på klippet och sy en knapp hål i fallet på rätt plats.

8 Ta bort pumpen. Vik ärendet till platsen du markerat. Stift tyg tillsammans.

9 Sy de tre sidorna tillsammans.

10 Hand sy en bit av kardborreband eller knäppa på klaffen och målet.