Hur man tecknar Bed Framing

Hur man tecknar Bed Framing

Hur man tecknar Bed Framing

Rita en sängram är en viktig aspekt av illustration för att lära sig om du kommer att specialisera sig på inredning. Att kunna rita en sängram kan också vara viktigt att allmänna illustratörer samt tecknare. Att kunna dra vardagliga föremål alltid gör ditt konstverk bättre. Detta gör att du kan få mer framsteg görs på dina illustrationer utan att behöva ta time out av ritningen att slå upp referens foton online eller i böcker och tidskrifter. Ritning säng inramning kan göras med några enkla linjer och former. Till exempel i den här artikeln kommer du att dra träsäng inramning med stora inlägg på varje hörn.

Rita en diagonal linje som börjar nära det nedre vänstra sidan och huvuden mot nedre högra hörnet. Fäst en diagonal linje med detta som leder upp mot övre högra hörnet. Lägga till en vertikal linje till den vänstra änden av den första raden. Lägga till en vertikal linje som sträcker sig upp från hörnet där de två diagonala linjer möts. Lägga till en längre vertikal linje vid den högra änden av den andra diagonal linje. Lägg till en kort vertikal linje mellan höger en mitten vertikala linjer. Dessa vertikala linjer kommer att fungera som tjänsterna för sängen.

Anslut de främre två vertikala linjer med en upp och ner "V" -form. Anslut tillbaka två vertikala linjer med en upp och ner "V." Lägga till en diagonal mellan den övre och den nedre högra sidostolpar.

Rita en horisontell linje som börjar två tredjedelar av vägen upp det nedre vänstra stolpen och fortsätter till mitten av den övre högra stolpen. Lägg till kuddar med små rutor mellan de övre vänstra och högra inlägg.

Lägg koner till toppen av var och en av stolparna. Lägg en cirkel i varje inlägg. Rita en stor triangel på foten och huvudet i sängen för att skapa träsnideri. I spetsen av sängen lägga till två böjda parallella linjer i "U" former till vänster och höger sida av triangeln.

Radera de överlappande riktlinjer. Bläck hela illustrationer. Låt bläcket torka och noggrant radera blyertslinjer.

Färg stolparna och huvud och fot av sängramen brun. Färg den övre halvan av madrassen baby blue, lägga till ett band av rött och färga den nedre halvan av madrassen mörkblå. Färg kuddar mörkblå.

Saker du behöver

Papper Penna Svart bläckpenna knådas suddgummi Marker i brunt, baby blå, röd och mörkblå