Vitamix 5200 Specifikationer

Vitamix 5200 Specifikationer


Vita-Mix 5200 är en så kallad "high performance mixer." Högpresterande blandare kan användas för uppgifter som inte alltid är möjligt med en vanlig mixer, såsom att göra din egen jordnötssmör eller hemlagad mjöl. Den högpresterande etikett oftast bara ges till blandare med en motor som har två hästkrafter eller högre, men det är viktigt att kontrollera aktuella specifikationer för någon mixer du kan överväger att köpa, eller så kan du inte få den bästa bang för din blandning buck .

Motor

Vita-Mix 5200 använder en specialdesignad två hästkrafter svenska motor. Detta kan anses vara den viktigaste delen av en högpresterande mixer, eftersom det är det som ger mixern befogenhet att blanda mat i en finare konsistens än konventionella hem mixer.

Behållare

Vita-Mix 5200 använder en sampolyester behållare med en bifogad blad. Standarden Vita-Mix 5200 paket innehåller en enda våt blad behållare användbar för att blanda våta livsmedel. En separat torr mat blad behållare kommer med några av de dyrare paket eller kan köpas separat.

kontroller

Till skillnad från vissa andra högpresterande blandare med digitala kontroller, Vita-Mix 5200 använder en enkel uppsättning manuella växlar och ett kortnummer.

Storlek

Den Vitamix 5200 står 20,5 inches tall inklusive behållaren på plats, 8,75 inches djup och 7,25 inches bred. Den väger 4,94 kilogram.