Hur man gör en Thor kostym

Hur man gör en Thor kostym


Thor är en gud som dyrkades av gamla skandinaver. Thor muskulös kroppsbyggnad gör denna Halloween dräkt ett utmärkt val för alla med stora muskler. Skapa falska muskler om armarna är något mindre än en professionell brottare muskler. Gör en kostym så enkelt eller utarbeta som din budget och tidsbegränsningar tillåter.

Instruktioner

1 färga håret eldröd, eller köpa en röd peruk från en kostym butik. Leta efter en röd peruk som är axellångt och vågigt.

2 Använd en brun eller mörkt röd plåt att göra en knälång mantel. Skär ett hål i mitten av arket för att sticka huvudet igenom. Linda arket runt midjan och fäst den med en tjock guld bälte. Skär plåten så att den träffar precis ovanför knä caps.

3 Skär vår en stor blixt från en kraftig bit kartong. Måla blixt guld. Säkra bulten till Halloween-kostym genom glider under bältet vid midjan.

4 Köp en stor, lätt plasthammare. Gör en hammare från lätt skum om du inte kan köpa en som är lätt nog att bära med sig för kvällen. Måla hemlagad hammare svart eller mörkgrå.

5 Använd en högt, dånande röst varje gång du talar under hela kvällen. Tala som låg på en röst som möjligt. Kräva respekt från dem omkring dig; trots allt, du är en gud.