Hur man målar en Stipple Tak

Hur man målar en Stipple Tak


Ett nytt lager färg kan föryngra utseendet på en blekning eller skamfilat tak. Innan du försöker att måla din tänka på följande. Vissa tak är klar med stipple konsistens. Till skillnad från platta, untextured tak, de belagda med stipple är benägna att droppar. Engagera sig för att noggranna förberedelser, eller så kan du sluta med matta eller golv fläckar. Använd en korrekt tillämpning verktyg som bidrar till att minska droppar. Identifiera varje potentiell fallgrop innan du faller offer för den, eller så kan du sluta med oförutsedda konsekvenser.

Instruktioner

1 Flytta några objekt från rummet som skulle hämma din förmåga att arbeta.

2 Dust den stöpplingen taket med en kvast.

3 Applicera professionell målartejp till de övre delarna av väggarna i direkt anslutning till stipple taket.

4 Täck hela golvet med tunga tyg damm ark.

5 Häll 2 liter platt latexfärg i en tom, ren 5-liters hink och rör om med en trä uppståndelse pinne. Montera en rulle ram med en 3/4-tums tupplur övertäckning. Anslut en förlängningsstången till ramen.

6 Täck stöpplingen taket med platt latexfärg, med hjälp av valsen. Börja i ett hörn av rummet och rulla i en vertikal rörelse, fortsätter från vänster till höger. Använd en 2- till 3-tums borste för att måla de detaljerade områden, otillgängliga för rullen.

7 Vänta två timmar för stöpplingen taket för att torka. Lägg till en andra skikt av färg om täckningen är dålig.