Hur Spot Fake WWII German Militaria

Hur Spot Fake WWII German Militaria


Exempel på tyska WWII militära attribut såsom hjälmar, dolkar och gradbeteckningen är högt collectible, och av den anledningen de är också allmänt falska. Även om många av dessa förfalskningar kan vara ganska övertygande, bör du inte luras så länge du tänka på två pekare: Äkta objekt gjordes till en krävande standard och riktiga människor som används eller bar dem, ofta i farliga förhållanden.

Instruktioner

1 Titta först för någon insignier - tillämpad dekaler som skulle tyda på en viss enhet, rang eller roll. Under andra världskriget, de tyska myndigheterna var produktiv i utfärda dessa inte bara till armén utan att civila, såsom flygräd vakter. Dessa dekaler producerades av de bästa tryckerier i Tyskland och original har överlevt anmärkningsvärt väl. Om du tittar på ett objekt med en dekal som är svag, repad eller halv-utplånas, då är det förmodligen en bluff.

2 Tänk på tillståndet hos objektet. Alla objekt som ser - och luktar - helt ny skall ogillas direkt. Men vad händer om en falsk har nödställda att se gamla? I så fall måste du tänka noga på detta mönster av slitage. På en dolk, kan du förvänta dig att se ett par hack eller bucklor runt den punkt på bladet där det har använts för att öppna konservburkar. Med en hjälm, titta på sin läderfoder - det bör finnas en uppbyggnad av svettfläckar. I varje fall, använd din fantasi och sunt förnuft att fråga dig själv om mönstret av slitage är trovärdig.

3 Kontrollera klädesplagg, inklusive hjälmar, bälten och stövlar för indränkta med färg eller stämpel stämplar som anger storleken, tillverkningsdatum och tillverkarens. Men på en komplett likformig, nödvändigtvis förvänta sig inte alla datum för att matcha, som styck kan ha bytts ut vid olika tidpunkter.