Punk Kläder för tonåringar i USA

Punk Kläder för tonåringar i USA


Med rötter sträcker sig tillbaka till det sena 60-talet och början av 70-talet, informerade punk en ideologi rotad i upproriskhet och anti-mainstream ideal. Vid tidiga punk visar, fläktar antog en klädstil som kännetecknas av rivna denim, band patchar, säkerhetsnålar och rutigt eller leopardmönster. Denna stil har sedan kommersialiseras och göras allmänt tillgängliga för tonåringar söker efter sina egna unika och edgy look.

band-produkter

Oavsett hur jordiska din favorit punkband är, är chansen att de har kläder och andra varor till salu. En svart munkjacka med ditt favoritband namn och logotyp på det är ett klassiskt sätt att visa ert stöd och stå ut från mängden. Besök bandets hemsida, bläddra musik på nätet butiker eller kolla in din lokala skivaffär för en mängd olika t-skjortor, hattar och armband.

hemlagad Patches

Punk Kläder för tonåringar i USA


Ge din favorit trasiga band T-shirt ett andra liv genom att vrida det till en pin-lapp. Om du har slitna skjortan nästan sönder, helt enkelt skära ut bandets namn eller konstverk med sax och antingen sy eller fästa den på en jacka, en ryggsäck eller benet av dina jeans. Oroa dig inte om att göra ditt arbete för snyggt - den sketchier skär eller sömnad, desto mer punk det kommer att se.

konsert Wristbands

En populär trend bland unga punkare av 70-talet var att lämna sina armband, förvärvade vid dörren innan en plats att se ett band spela, på så länge som möjligt. Om du deltar i den lokala punk visar regelbundet, kan du enkelt återuppliva denna trend. De flesta armband är gjorda av ett vattentätt material, så att du inte försumma personlig hygien samtidigt samla dina tillbehör.

Combat Boots

Punk Kläder för tonåringar i USA


Slitna ironiskt att förmedla en persons antikrigs känslor är hög spetsad bekämpa stövlar fortfarande bärs av många fromma punkare. Parat med en armé trötthet jacka prickade med stift och patchar, kommer en robust par stövlar komplettera alla vintage punk look. Klä utseendet ner genom att välja en beat-up par klassiska Converse basketgymnastikskor eller Doc Marten oxford-stil skor.