Plafonder ljusinstallation

Plafonder ljusinstallation


Sluta inte på väggarna när du redecorating ditt rum. Installera en ny Plafonder ljus för att slutföra rummet design. Ett brett utbud av infällda armaturer finns att få det utseende du vill ha ditt rum. Ändra på det gamla torget glaskupa infälld montering fixtur till något som matchar inredningen. Du behöver inte före elektrisk kunskap för att installera en Plafonder ljus på egen hand.

Instruktioner

1 Stäng av el till infällda armatur plats. För att göra detta måste du stänga av brytaren vid huvudservicepanelen.

2 Klättra en stege för att nå taket elskåp. Identifiera den heta, neutral och jordledningen inuti lådan. Den varma tråden har svart isolering som täcker kopparledaren, har neutral tråd vit isolering och jordledningen har ingen isolering som täcker det.

3 Fäst fästband till lådan i taket. Den fästband har flera hål för att underlätta monteringen av infälld montering trädkronorna i taket. Använd de två dosa skruvar, försedda med monteringsverktyg, för att säkra remmen skruvhålet flänsarna på den elektriska lådan. Linda barmark tråden inuti lådan runt green skruven på bandet, men inte åt skruven.

4 Anslut Plafonder ljus kapell till den elektriska ledningar inuti den elektriska lådan. Vrid den vita fixtur kabeln till den vita elektriska fält tråd med hjälp av en orange tråd kontakten. Vrid den svarta kabeln från rutan till svarta fixturen tråd med en annan apelsin kontakt. Linda gröna fixturen tråd runt den gröna skruven på bandet och dra den gröna skruven.

5 Trä de två skruvarna genom skruvhålen i fixturen trädkronorna. Skruva fast dem i monteringsbandet, säkra huven mot taket.

6 Skruva fast glödlampor i den infällda glödlampa uttag. Fäst infälld montering fixtur skugga till trädkronorna. Beroende på vilken typ av fixturen, du antingen dra åt skruvarna gängade genom trädkronorna för att hålla skuggan, eller vrida en kula på kontakten i botten av skuggan. Vrid el igen.