Original Roligt Halloween kostym Idéer

Original Roligt Halloween kostym Idéer

Original Roligt Halloween kostym Idéer

Klä upp för Halloween är ett roligt sätt att uttrycka dig själv och dina innersta önskningar. Om du har alltid varit rolig person i din grupp, du är säker på att ha en rolig kostym. Här har vi sammanställt några idéer för att inspirera en stor kostym som kommer att bli avundade av alla Halloween-fest.

Hål i kropps

Om du har pengar och en önskan att verkligen imponera på dina vänner denna Halloween, investera i denna imponerande, högteknologisk dräkt idé. Genom att sätta en liten digital videokamera på ryggen och skjuter bakom dig, och sedan länka video till en bärbar DVD-spelare fastspänd på magen, kan du skapa en illusion av ett stort hål rakt genom magen. Du kan också använda en ipad om du har en.

Cheech och Chong

Även om det finns färdigförpackade kostymer så att du kan efterlikna denna dynamiska komedi duo, är det mycket lättare att gå till sparsamhet butik och plocka upp några solbränna Dickies, röda hängslen, en vit undertröja och en mössa för Cheech och en bandana och jeansväst eller blå arbete shirt för Chong. Med dessa billiga kläder, har du gott om pengar över att få två peruker och en falsk mustasch.

Mr Invisible

Denna massiva kostym kan du utföra ett magiskt trick och försvinna. Den eleganta smoking kostym kommer med en hög hatt och en osynlig krage, så att du kan se mycket lång och mycket osynlig. Om du redan på den höga sidan, skulle du vara klokt att titta på ditt huvud när du anger dörröppningar.

Stor bäbis

Gör dina vänner någonsin säga att du agerar som en total barn? Nu är din chans att bevisa dem rätt med denna upprörande kostym gör du ser ut som en baby i en barnstol. Illusionen är kul att titta på och meddelandet är bunden att få några skratt.

Borat

Om du inte är rädd för att visa upp vad Gud gav dig, överväga att köpa en mankini och lägga till en klibbig mustasch. Detta Borat kostym är säker på att få dig en hel del skratt, men det tar också en hel del mod att dra detta bort. Överväga att tejpa ner saker så att du inte riskerar att låta något glida ut.

Fåglarna

Detta är en annan dräkt som kan köpas eller göras hemma. Att återskapa skräckfilm effekt, besök sparsamhet butik och köpa en 1960-talet stil kostym eller klänning. Sedan besöker en hantverksbutik eller en Halloween butik och köpa några kråk Halloween dekorationer. Placera dessa på ledningar och bifoga dem till din kostym. För en blodig effekt, lägga till några falska blod där fåglarna har attackerat dig.

Barbie eller Ken Doll

Att skapa en one-of-a-kind kostym för en minimal kostnad, hitta en stor kartong, skära ut en framruta och dekorera det att se ut som en Barbie låda. Sätt på några vassa blindgångare och sedan tråd själv i rutan. För extra effekt, överväga ledningar i en kam och spegel på baksidan av lådan.

Adam & Eve

Även om du inte är verkligen visa upp hud i dessa kläder, fortfarande tar det lite mod att se ut som du bär nästan ingenting. Helt enkelt hitta en hudfärgad body, varmt lim några falska fikonlöv över dina privata delar och, voila, är redo att gå din kostym. Glöm inte att ta ett äpple eller en plysch orm runt med dig att påminna människor om din vilja att ge efter för frestelsen.