Himmelska födelsedag Idéer

Himmelska födelsedag Idéer


När din favorit dagdrömmare firar en födelsedag, kan du hedra tillfället med en idé som verkligen skiner. Oavsett om du är partikoordinator, tårta bagare eller om du bara vill ge henne en galaktisk gåva, anser dessa himla inspirerade idéer för att göra henne att känna sig som en stjärna på hennes speciella dag.

Celestial Themed party

Kasta en födelsedagsfest himmelska tema för astronomi entusiasten. Skär himmelska former av kartong för att skapa inbjudningar. Dekorera part utrymme med lyser i mörkret stjärnor, månar och planeter. Servera stjärnformade smörgåsar, månen pajer och pizza bakad på halvmåne "moon" rullar. För födelsedag partifavör, stansa stjärnformade hål i en pappers goodypåse och släppa en glöd pinne inuti så att det kommer att lysa igenom hålen och fylla den med godsaker.

Star Cake

Baka tårta i en stjärnformad kakform eller baka muffins och arrangera dem i mönstret av konstellationer. Använd runda kakor att baka och ordna planeterna i solsystemet. Att skapa en sol formad tårta, baka två runda kakor. Skär ett av de runda kakor i flera jämnt stora, trekantiga skivor. Ordna skivor så att de punkter av trianglar ansikte utåt som solstrålar, runt den återstående rund kaka. Blanda karamellfärg med vit glasyr att uppnå de önskade färgerna för dessa himmelska tårta idéer.

Planetarium

Besök planetariet. Många planetarier erbjuder födelsedagsfest paket, så kontakta arenan i förväg för att ordna en särskild fest. Om du föredrar att hoppa över parti paketet, bara bjuda in en grupp födelsedag celebrant vänner att gå med dig på en vanlig entré resa för att se stjärnorna. Om det inte finns någon planetarium i närheten, prova ett universitet observatorium eller ha en födelsedag middag på en plats med en vidsträckt utsikt över natthimlen.

Namn en Star Gift

En lysande födelsedaggåvaidé är att namnge en stjärna efter födelsedag celebrant. International Star Registry (starregistry.com) erbjuder möjligheten att namnge en av stjärnorna i universum. Mottagaren får ett certifikat som innehåller stjärnans namn och en karta över sin plats tillsammans med andra valfria objekt som en stjärna prydnad graverad med hans namn.