Hur man säljer skor på nätet

Hur man säljer skor på nätet


Med alla typer av skor och märken på marknaden, kan varje individ har ett par skor som är unika för deras personlighet och smak. Här hittar du skor från så lite som en dollar upp till mer än £ 650. Att sälja skor på nätet ger dig möjlighet att göra en större vinst eftersom du inte behöver oroa sig för att drabbas av kostnaden för att hyra en plats och andra kostnader med att ha en fysisk skyltfönster. Du kan också erbjuda bättre priser till kunderna och skor som dina kunder inte kan hitta sin lokala skoaffär.

Instruktioner

1 Bestäm din marknad för den typ av skor du säljer. Till exempel, du säljer skor som Gucci och Dolce & Gabbana, som kan rikta en exklusiv, sofistikerad publik, eller vill du sälja Air Jordans? Den typ av sko du kommer att sälja bestämmer vilken webbplats och reklam kommer att bli nödvändigt att maximera vinsten.

2 Leta upp en leverantör för dina skor, om du inte har en. Forskning grossister leverantörer genom att kontakta din lokala handelskammaren eller besöker webbplatser som Tradekey.com eller EC21.com för utländska leverantörer för olika skor. Var noga med vilka leverantörer du väljer som de kan sälja knock-off skor som inte är äkta. Köp en prov par skor innan du väljer att göra affärer med grossisten att kontrollera deras kvalitet, äkthet och leveranstider.

3 Använd online-auktion och fraktsajter som eBay, Ioffer.com och Overstock.com att sälja skor. Väljer att sälja på auktionssajter kan du ha kunder bud på dina skor eller köpa dem direkt till ett bestämt pris du anger. För varje sko du säljer kommer det att finnas en avgift som kan tas ut för att använda auktionssajten. Att sälja skor på auktionssajter ger dig även möjlighet att bestämma vilka skor som är mest populära, och du kan testa din marknad för att se vad som är det bästa priset för dina skor.

4 Skapa en webbplats med hjälp av gratis eller betald webbplats mallar eller genom att hyra en professionell webbdesigner. Du kan använda webbplatser som getafreelancer.com eller elance.com att hitta professionella webbdesigners runt om i världen att bjuda på ditt projekt. Du kan också använda webbplats mallar som gör att du kan lägga till bilder, detaljer och prissättning av dina skor (se Resurser).

5 Annonsera dina skor. Du kan besöka forum där människor diskuterar aktuella sko stilar och vilka typer av skor kommer ut. Du kan också annonsera i nättidningar. Använder sociala nätverkssajter som MySpace, Facebook och Twitter för att annonsera några specialerbjudanden eller nya skor som anländer.