Hur man bana på en befintlig betong uteplats

Hur man bana på en befintlig betong uteplats


Bana, även känd som om tegel gatstenar, på en befintlig betong uteplats, är inte extremt svårt att göra och kan spara hundratals dollar genom att göra det själv. En befintlig betong uteplats ger en solid grund som kommer att innebära en mer hållbar uteplats i det långa loppet. Plan på åtminstone en hel helg av arbete eftersom du kommer att behöva för att ge tid för vissa byggmaterial för att torka. Den goda nyheten är att när din uteplats är klar kommer arbetskraften vara värt besväret.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden på din befintliga betong uteplats och skriva ner dina mått på en bit papper.

2 Köp asfaltläggare för din nya uteplats. Ta med dina mått till affären som du köper stenar eller tegel från och de kommer att berätta hur många asfaltläggare du behöver för ditt projekt. Välj bland ett brett utbud av asfaltläggare stenar och tegelstenar, beroende på dina unika önskemål. Natursten gatstenar som skiffer och blå sten, till exempel, erbjuder en mycket attraktiv och rustikt utseende men kommer med en högre prislapp än vanliga gamla tegel gatstenar.

3 Blanda TSP enligt instruktionerna på förpackningen och applicera ett skikt på den befintliga betongytan. Tillåta TSP för att ställa in så länge instruktionerna säger. Skölj ytan noggrant och låt den torka innan du fortsätter.

4 Blanda murbruk enligt anvisningarna på förpackningen. Startar i ett hörn och börja tillämpa tillräckligt murbruk på betongytan för tre till fyra gatstenar i taget.

5 Applicera murbruk på ytan med ett skikt som är 3/4-inch tjock. Dra en murslev över murbruk att förbereda ytan för gatstenar.

6 Lägg gatstenar en i taget ovanpå mortel och ställa in ett 1/4-inch spacer mellan var och en av era gatstenar. När alla gatstenar har installerats, vänta 24 timmar för murbruket för att torka.

7 Häll polymera stabiliserande sand mellan alla sprickor i din gatstenar och sprida sanden i lederna ordentligt.

8 Sweep och skölj ytan och njuta.