Hur man ansluter en JVC XL-MV303 Karaoke till en förstärkare

Hur man ansluter en JVC XL-MV303 Karaoke till en förstärkare


Oavsett om du har en familj get-together eller försöker att förvåna dina vänner i baren, kommer din JVC XL-MV303 karaoke spelare vara festens. Det finns en tre-CD-växlare, digitala eko vokala effekter som simulerar Concert Hall akustik och en sång maskeringsmekanism som tar bort vokalspåret från din icke-karaoke CD-skivor. Naturligtvis, om du verkligen vill rocka loss, måste du se till att musiken kommer genom högt och tydligt. Att veta hur man korrekt ansluter XL-M303 till en förstärkare kommer att komma igång på rätt fot.

Instruktioner

1 Leta reda på "Audio Out" RCA-uttag på baksidan av enheten. XL-MV303 avger en stereosignal, så det finns en RCA-uttag för vänster kanal (röd) och en för höger kanal (vit).

2 Använd RCA-kabel för att ansluta vänster och höger "Audio Out" uttagen till vänster och höger "input" uttagen på din förstärkare. Placeringen av din förstärkarens ingångar varierar från modell till modell, men de kommer att vara röd och vit, precis som "Audio Out" uttagen på din XL-MV303. När du ansluter RCA-kabel, se till att matcha rött till rött och vitt till vitt.

3 Slå på förstärkaren och placera volymen hela vägen ner. Om din förstärkare accepterar flera ingångar, välja ingång kommer från din XL-MV303.

4 Slå på XL-MV303 och sätta in en ljud-CD.

5 Tryck på "Play" för att starta CD-skivan och gradvis öka volymen på din förstärkare till en acceptabel nivå.