Hur man tar bort Brasso

Hur man tar bort Brasso


Brasso är en metall renare som kan användas på alla typer av metall, utom silver till rent utan att repa, enligt Reckitt Benckiser, tillverkaren av Brasso. Även om det inte ursprungligen var avsedda för sådan användning, vissa människor också använda Brasso för att ta bort repor från CD, DVD och även iPods. Emellertid kan Brasso vara svåra att avlägsna från vissa objekt, speciellt om det har fått in till små hörn och springor. När du vet hur man tar bort Brasso, men är du redo att effektivt använda den på alla typer av objekt runt huset.

Instruktioner

1 Använd Brasso så snabbt som möjligt för att undvika att det torkar för mycket före avlägsnande. Brasso torkar inte omedelbart och i allmänhet kräver kraftig gnidning; bara inte stanna halvvägs genom ett jobb som kräver Brasso och komma tillbaka till det senare. Vid den tidpunkten kommer Brasso vara svåra att avlägsna från små sprickor.

2 Applicera en lämplig mängd Brasso. Brasso kommer inte bara att fungera bättre om du inte har ett överflöd av det på objektet, det också blir lättare att ta bort. Små objekt som skärmen på en iPod eller en handhållen spelsystem kräver endast några droppar Brasso för repor. Börja med en liten mängd; Du kan alltid använda mer om det behövs.

3 polska objektet. Om du inte har använt för mycket Brasso, det mesta bör naturligtvis polera bort med trasa som du arbetar. Använd ett hörn av trasa för att avlägsna Brasso från hörn och skrevor. I många fall, ett par minuter av sådan detaljarbete med en rengöringsduk är verkligen allt som behövs för att avlägsna de sista spåren av Brasso.

4 Borsta försiktigt med en mjuk borste tandborste för att avlägsna Brasso från kanter och sprickor i rengjorda föremål. Borsten kan oftast få in i utrymmen för små för att nå med en rengöringsduk. De är mjuka nog att de inte ska skada föremål, men tillräckligt styv för att avlägsna Brasso effektivt.

5 Täck spetsen på en smörkniv med ett tunt tyg och prova detta som en sista utväg. Tänk på att kniven i sig kommer att repa de flesta objekt. Undvika detta genom att noggrant täcka spetsen och rengöring objekt mycket långsamt och försiktigt för att hålla kniven från att bära ett hål i duken. Detta är en sista utväg alternativ i de fall där Brasso inte kommer att lossna något annat sätt.

6 Skölj Brasso bort, om det är lämpligt för objektet. Uppenbarligen är detta inte kommer att fungera på alla objekt. Det är också troligt att förstöra alla ansträngningar som du har gjort på polering ett objekt, men det kan vara det enda alternativet för extremt svåra situationer när inget annat fungerar. Gnugga områden med Brasso kraftigt tills torr.