Hur man redigerar DMG

Hur man redigerar DMG


En DMG eller ".dmg" filen är en Macintosh skivavbild, motsvarande en ".iso" -fil i Windows. Dessa filer skapa virtuella versioner av fysiska diskar. DMG-filer är mycket vanliga i Mac-program världen, med de flesta webb nedladdade programvaran kommer i DMG formulär. Som en fysisk enhet, måste en skivavbild monteras för att komma åt filer på den. Om du vill redigera filer på en skivavbild, måste det vara "read / write" snarare än "read only". Det är lätt att göra omvandlingen.

Instruktioner

1 Montera DMG-filen genom att dubbelklicka på den. En ny enhetsikon visas i Finder.

2 Dra filer till den nya enheten ikonen för att lägga till dem i skivavbilden för att lägga till dem till det, eller dra filer från den virtuella enheten till soptunnan för att ta bort dem. Om du får ett felmeddelande, kan DMG vara skrivskyddad. I det här fallet måste du åter spara den i "läs / skriv" -läge.

3 Dubbelklicka på mappen "Program" och sedan på "Utilities" mapp i den. I "Verktyg" dubbelklicka på "Skivverktyg".

4 Klicka på "File" och "Gör Image." I dialogrutan, välj den virtuella enheten som är monterad när du dubbelklickar på den ursprungliga DMG-filen. Markera kryssrutan bredvid "läs / skriv" och klicka på "Ok". Du kommer att bli ombedd att välja ett filnamn och destination för den nya bildfilen.

5 Demontera originalfilen genom att dra den virtuella enheten till papperskorgen eller klicka på "Mata ut" -ikonen bredvid sitt namn i Finder. Du kan ta bort eller lägga undan den ursprungliga DMG-filen.

6 Montera den nya läs / skrivaktiverade DMG-filen genom att dubbelklicka på den. Lägg till eller ta bort filer genom att dra dem till eller bort från den virtuella enhetsikon. När du är klar med redigeringen av DMG filens innehåll, klicka på "Mata ut" eller dra den till papperskorgen för att avmontera den. DMG-filen innehåller nu de ändrade filerna som du väljer.