Hur man ansluter en standard CO2 Regulator Nippel till en tappventil Cylinder

Hur man ansluter en standard CO2 Regulator Nippel till en tappventil Cylinder


Ofta när du arbetar med CO2 system, är det fördelaktigt att använda en mindre tank i begränsat lagringsutrymme eller för bärbarhet. Ett alternativ är att konvertera en vanlig CO2-system att arbeta med en pin-ventil tank. Pin-ventil tankar finns ofta där paintball leveranser säljs, och de vanligtvis sträcker sig från 255 till 680gr kapacitet. Köpa en adapter koppling på din lokala paintball butik, hem brygd leverans butik eller online.

Instruktioner

1 Rengör och inspektera CO2 cylinder, vilket gör att det inte finns några rostfläckar eller större bucklor. Byt ut O-ringen och tillämpa en droppe eller två av gängolja på gängorna och ventil. Täck gängorna med ett lock eller en plastpåse och slips.

2 Ta tanken till din lokala sportaffär för att få den fylld och ytterligare inspekteras.

3 Oljeadaptergängorna liksom regulator trådar och packning. Skruva den manliga änden av adaptern till regulatorn ordentligt. Om adaptern innefattar en ventil on-off, ställ in den på läget OFF.

4 Skruva tanken i adaptern, skärpning snabbt när stiftet släpper CO2 så att inte slösa gas eller blåsa O-ringen. Slå på adaptern ventil om sådan finns. Ställ regulatorn till rätt nivåer för ditt system.