Hur man bygger en baseball fält

Hur man bygger en baseball fält


En välkonstruerad baseball fält är avgörande för en god utveckling av spelare och integritet spel som spelas på nytt fält. Beroende på syftet kan baseball fält kosta allt från några hundra dollar till ett par miljoner att bygga. De kan mätas på millimetern för att säkerställa professionella dimensioner eller konstruerade någonstans i "division" av yrkesetiska regler för att konstruera fält för familj och vänskapsmatcher. Oavsett anledning kan bygga ditt eget område vara ett roligt sätt att få baseball till din egen bakgård.

Instruktioner

1 Inspektera din gård och välj det utrymme där du kommer att börja bygga din bollplan. Det bör vara relativt plan. Om det finns en ökning av din varvet är det bäst att fältet är placerad så att ytterfälten är högre än infielden. Om du verkligen få allvar med att bygga en yrkesområde, kan du hyra en väghyvel till nivå din bakgård, men detta skulle vara en kostsam åtgärd som också skulle kräva att du ersätta alla gräs i området som har riktats.

2 Mät längden på det utrymme du har för ditt område. I allmänhet är 400 fot i längd från baksidan av hem plattan till centrefield väggen ett fält byggd på professionell nivå. Om du funderar på att bygga en förordning fält för Little Leaguers bör den bakre väggen vara 180 fot från hemmet plattan. Om du är begränsad i rymden, kan du ta den vanliga dimensioner i ett fält och skär dem halv, vilket gör ditt område 200 fot hemifrån plats till den bakre väggen.

3 Mät platsen för din pitching högen. Den professionella reglering avstånd från baksidan av hem plattan på framsidan av pitching gummi är 60 fot, sex inches. Den lilla ligan avståndet är 46 fot. Markera den exakta positionen med en kanna gummi som kan köpas på någon sportutrustning återförsäljare. Det är viktigt att noggrant mäta positionen av kannan i förhållande till smeten för att smeten för att utveckla korrekt timing.

4 Placera gradskiva på hemmabasen och hitta din första och andra baserna. Din första och andra baserna blir exakt 90 graders vinkel på gradskiva från hem plattan. Från dessa vinklar, rulla ut din krita sträng 90 fot från hemmet plattan för yrkesområden och 60 fot för Little League fält. Markera fläckarna med plast- eller gummibaser. Upprepa denna process från första eller andra basen för att hitta tredje bas och slutföra baseball diamant.

5 Markera ytterfälten väggen med ett staket eller sport nät. Detta kommer att bidra till att avgöra vilka träffar är hemkörningar.

6 Rensa alla grenar eller skräp i spelområdet och klippa fältet. Konventionellt gräset i ytterfälten klippas till 2 inches längd medan infielden är klippas till en tum i längd.