DIY begravning blommor

DIY begravning blommor


Det är obestridligt: ​​hänge sig åt kreativa sysselsättningar att ockupera dig när tiderna är svåra erbjuder terapeutisk lättnad --- särskilt när sörjer förlusten av en nära anhörig. Förvandla din sorg till handling genom att använda din talang för blomsterarrangemang att skapa någon av de många typer av begravnings mönster lämpliga för visning bredvid, ovanpå eller inuti kistan. Ingenting hyllar någon som var älskad som en handgjord blomsterarrangemang, så passa på att skapa något vackert att memorialize ett vackert liv.

Instruktioner

1 Hand plocka blommor från din trädgård tidigt på morgonen och placera dem i en hink med vatten. Använd en kniv eller sax för att slipa stjälkarna på en vinkel så att de absorberar och behålla de mest vatten. Köpa blommor om du har ingen trädgård --- nejlikor, rosor och liljor är lämpliga, eftersom dessa typer av blommor (i vitt) är associerade med sorg och sorg i det västerländska samhället.

2 Välj en lämplig vas, korg, styrofoam form eller kärl för att skapa en bas för din begravning blomsterarrangemang. Skissera ett par av konstruktions- och placeringsförslag så att du har en idé om var du placerar blommor och grönska när du börjar göra själva pjäs.

3 Skapa en blommig begravningskrans genom att peta hål i en rund eller hjärtformade avsnitt av frigolit dimensionerad för att hålla antalet blommor du har samlat. Infoga blom rören in i skummet, vilka var och en har fyllts med vatten. Trim blommor och infoga en blomma i varje rör. Gäng grönska eller mossa runt de enskilda blommor för att dölja basen.

4 Ordna en vas full av blommor och handen bär den till begravningen. Kors och tvärs remsor av tunn blommor band över mynningen av vasen till mode ett rutnät. Feed individuell blomstjälkar mellan bandsektionerna så blommor fan ut och inte gäng upp. Wrap stjälkar med 21- eller 22-gauge blommor tråd om de är svaga eller orsaka en frisk blomma att nedgången över.

5 Konstruera en kista-top blomsterarrangemang i en av tre populära storlekar: en hel-, halv- eller kvarts kista spray. Välj ut en frigolit cirkel, hjärta eller kors, dimensionerad för att rymma antalet blommor du kommer att använda. Sätt vattenfyllda blomster rör i sidorna och toppen efter peta enhetliga hål i botten. Trim och infoga en blomma i varje rör. Fyll i öppna utrymmen med ormbunke, mossa eller grönska.

6 Gör en liten bukett av färska blommor som ska placeras inuti kistan genom att linda graderade längder av blommor med blommiga tejp för att hålla buketten tillsammans. Tätt linda stjälkar med vita band för att dölja bandet, knyta en rosett vid basen av buketten.

7 Utforma en "minnes korg" tas hem av familjen efter begravnings ändarna. Fyll en vattentät plastfodrad korg med blommor lera eller jord. Täck skum med mossa. Gör hål i leran, sätter flera blommor rör och levande starter växter. Lägg små figurer (hitta bra som vid arkivet dollar) för att symbolisera din älskade sitt liv: små statyer av barn, husdjur och andra minnen.