Instruktioner för hur man installerar en murphy säng mekanism

Instruktioner för hur man installerar en murphy säng mekanism


Fråga vem som helst som bor i en liten lägenhet vad deras livsrum behöver mest, och de kommer att berätta om de önskade att de hade en Murphy säng i deras sovrum. Då lägenheten sovrum skulle kunna användas som en öppen studie, underhållning område eller vardagsrum. En lägenhet sovrum med en Murphy säng mekanism monteras på en vägg skulle kunna öka användbara livsrum med upp till 30 procent.

Instruktioner

1 Placera madrassen ram på golvet orienterad så madrassen skulle vara vänd mot taket och gångjärnen mekanismens är närmast väggen där det kommer att installeras. Ta två hölje brädor och säkra dem till gångjärnen på sängramen. Anslut de två hölje brädor med ett stödorgan och säkra stödet till höljet styrelser med skruvar. Borra hål i höljet styrelser att förhindra att dela upp trä där skruven går in i det.

2 Dra upp på höljet styrelser tills de står i vertikalt läge. Fäst en styrelse vid ändarna av de båda mantel styrelser för att skapa den rektangulära höljet Murphy sängen kommer att vika in när de inte används. Använd C-klämmor för att hålla ändkåpan på plats för justeringar för att passa. Stäng Murphy säng i sin fallet med C-klämmor som håller ramen tillsammans för att vara säker på att sängen passar rakt in i höljet. Använd en borr för att skruva ramen tillsammans och ta bort C-klämmor.

3 Anslut upprullnings armar som hjälper i öppning och stängning av Murphy sängen. De två armatur chocker ansluter vid en ände till sängramen och vid en ände vid ramen hölje. Skjut varje ögla av ankaret chock över ankarstiftet och låses på plats med hjälp av en Cottar stift eller låsmutter. Skjut Murphy säng på väggen kommer det att fästas till och tryck mot ramen tills den är jämn och nivå mot befintlig vägg.

4 Anchor sängmekanismen till trä inramning reglar gömda bakom väggen Murphy. Skjut en regeldetektor över ytan av väggen på toppen av bädden mekanismen Murphy. När upphittaren varnar dig till en stud läge, markera den med en penna och fortsätta att glida och hitta dubbar som är direkt bakom Murphy säng.

5 Fäst Murphy säng höljet på väggen med tre-tums träskruvar. Skruva fast ramen i väggen i toppen och botten av höljet. Försök inte att köra skruvar diagonalt genom sidan av Murphy säng höljet i en stud. Skruvarna ska döljas på toppen och botten av sängen huset så att det ser ut som sängen är en naturlig del av rummet.