Hur man drar egyptisk väggkonst

Hur man drar egyptisk väggkonst


Egyptisk väggkonst har fascinerat världen sedan upptäckten av Tutankhamuns grav. Denna enkla stil speglade liv och död av de gamla egyptierna. Mycket stiliserade och bedrägligt enkla, har detta konstformen replikerats som en visuell motiv i hela världen. Om motivet av egyptisk konst tilltalar dig som en konstnär, nyckeln till att återskapa dessa berömda scener ligger i att förstå hur bilderna används för att representera livet i Egypten. När du behärskar dessa ikoner, kan du replikera dem först på papper sedan senare på dina väggar och andra ställen för att skapa din egen egyptisk grav.

Instruktioner

1 Samla några bilder av konst på egyptiska väggar. En god del av denna konst är på väggarna av gravar, men inte alla av det. Du kommer att använda dessa bilder som referenser för dina egna egyptiska konst ritningar. De mest intressanta teckningar inkluderar hieroglyfer, egyptiska gudar och det dagliga livet i det gamla Egypten.

2 Gör några övnings skisser av några av de bilder du gillar bäst. Detta kommer att ge dig en känsla för kompositionen inom området, användning av färg och användningen av symbolik inom teknikområdet. Som du skissa, försök att replikera i linje med ritningarna exakt som du ser dem. Om en rad kurvor till vänster, försök att rita den exakta kurvan av linjen. Ju närmare du kommer att replikera raderna som du ser dem, kommer närmare din ritning ser till referens bilder. Detta är grunden för alla goda realistisk konst.

3 Lägg ner de grundläggande former på dina papper när du är redo att börja ritningen fasen efter din skiss arbetet utförs. Många, om inte de flesta av de objekt som du ser i den verkliga världen kan reduceras till geometriska grundformer. Till exempel, om du ritar huvudet av Anubis, skulle du torka en triangel som är lägger på sin sida för att representera näsan, en rektangel för huvudet och trianglar för öronen. Blockering av grundläggande former kan du också centrera din ritning. Om du gör det kommer du inte köra slut på papper, eftersom du har börjat med en ritning som är för stor.

4 Block i grundbokstavsformer (hieroglyphics) om din referens innehåller det. Dessa är oftast i bakgrunden, och generellt sett är det lättare att dra bakgrund som en av de första uppgifterna i dragningsprocessen.

5 Fyll i detalj linjer med gest ritning. Gest ritning är processen för att skapa detaljlinjer ritningen genom klottra dem. Detta gör du genom att försöka replikera raderna exakt som du ser dem, och om du missar märket och linjen är inte helt rätt, hålla klottra tills rätt linje dyker upp.

6 bli av med de extra rader som gest dra som skapas genom att radera dem. Linjerna som ska lämnas är de som gör din egyptiska scen ser mest lik din referens foto.

7 Färg i egyptisk konst med färgpennor, återskapa färgerna precis som du ser dem.