Hur att dekorera en yttervägg med en spegel

Hur att dekorera en yttervägg med en spegel


Enligt "Deco Diva" hemsida, fler och fler människor att använda utomhus, som tillbaka verandor, som extra rum. Dessa "rum" är inredda precis som alla andra plats i hemmet, vilket innebär att populära inomhus-området prydnadsföremål arbetar utanför också. Förutom dekorativa bitar som färgrik keramik, utomhus vägg konst och utemöbler, överväga vilken roll speglar kan spela i dekorativt motiv också. Speglar reflekterar den vackra naturen omkring dem samt ge ett område ett intryck av rymd. Dessutom, de passar in i varje utsmyckning stil, från shabby chic till ultramoderna.

Instruktioner

1 Förbered området genom att måla väggen. Måla väggen en färg som kontrasterar med både ramar speglar och färgerna på möbler du använder för att utrusta området. Till exempel, några möjliga färgkombinationer inkluderar South röd vägg med blå spegel ramar, en gul vägg med svarta ramar eller en bambu grön vägg med solbränna ramar.

2 Häng en mängd inramade speglar i olika former och storlekar på väggen för att skapa ett montage av speglar. För att lägga till visuella intresse för montage, införliva inramad utomhus konstverk bland speglarna. Utomhus väggkonst motsvarar den konst du hänga inomhus; den enda skillnaden är att de material som används för att skapa det är utomhus vänliga.

3 Häng en spegel över en utomhus eldstad. För att lägga till lite extra dekorativa stil, dekorera spisen s mantel med färgglada ljus som kommer att spegla i spegeln under natten.

4 Använd speglar att betona en vägg fontän. Lay spegel kaklade stenar runt basen av fontänen för att återspegla det glittrande vattnet.

5 Spela med former i din spegel visas. Till exempel, ovanför en utomhus soffa, positions fem rombformade speglarna så att de bildar en större diamantformade spegel. För att göra detta, hänga alla de mindre speglar nära varandra så att de verkar vara en spegel.

6 Reflektera lite solsken runt din gård med några speglade vindspel hängde från en krok i väggen. Dessa vind fånga prydnadsföremål lägga en ljus klingande ljud till din bakgård och stödja din spegel utsmyckning tema.