Hur man odlar Venus vinrankor

Hur man odlar Venus vinrankor


Venus druvor, en seedless olika druvor som växer i stora kluster, har vinstockar som kan nå mellan 10 och 20 fot lång. Dessa druvor växer bäst i USDA härdighet zoner 7 till 10. Växande Venus druvor kräver viss uppmärksamhet på detaljer eftersom de är känd som en mycket underhåll anläggningen. Druvor måste planteras i slutet av vintern eller tidigt på våren.

Instruktioner

1 Välj en plantering plats som har lerig jord med ett pH-värde mellan 6,0 och 6,5 och får full sol eller ljus filtreras solen större delen av dagen.

2 Placera en spaljé, staket eller annan struktur som vinrankorna kan klättra direkt bakom plantering plats. Växt vinrankor sex till åtta fot isär i hål som är tillräckligt djup för att hålla rötterna med gott om utrymme att sprida ut dem.

3 Vatten vecka när regn inte är närvarande. Låt jorden torka ut något innan vattna igen.

4 Foder vinstockar månatliga med halv kopp 10-10-10 gödsel spridda runt varje vinstockar. Fortsätt med detta från tidpunkten för plantering fram till mitten av juli.

5 Dra ogräs nära vinrankor omedelbart när de visas. Detta görs bäst genom sidan, eftersom vinrankor har grunda rotsystem och med hjälp av en hacka kan skada rötterna.

6 Rensa tillväxten från föregående år från vinstockar varje vinter, vilket innebär att endast den tillväxt som har vuxit under året. Detta kommer att uppmuntra fruktproduktion.