Hur uppdaterar jag en Uncovered Betong Porch?

Hur uppdaterar jag en Uncovered Betong Porch?


En nådig inträde välkomnar gäster i hemmet. Men väder och tid utlösa förödelse på en exponerad betong veranda. Snarare än slet ut veranda och börja om från början, kan du uppdatera din veranda med en konkret överlägg. Projektet kräver noggrann planering och hårt arbete, men slutresultatet är ett konstverk som du kan skryta om i många år.

Instruktioner

1 Hyr en makt bricka och en konkret kvarn från uthyrning centrum. Förklara för expediten att du renovera ett konkret veranda; han kan visa dig hur man använder utrustningen. Också köpa tunga handskar, en ansiktsmask och skyddsglasögon.

2 Rengör veranda ordentligt. Svep för att ta bort alla lösa bitar av betong, färg och smuts. Efter svepande, makt tvätta veranda. Låt betongen att torka helt.

3 Don din säkerhet redskap och äldsta, tyngsta jeans och långärmad tröja. Öva på en undanskymd plats innan slipning av betong. Efter slipning hela veranda, sopa det noggrant för att avlägsna alla grus och damm. Mopp med vatten. Låt torka.

4 Tape kanterna på veranda med målartejp, skyddande huset och andra målade ytor. Blanda ett paket av självnivellerande betong i en hink enligt förpackningens anvisningar. Dämpa ytan av veranda med vatten. Applicera självutjämnande betong i små mängder, spridning med en gummiskrapa och arbetar snabbt för att jämna det innan det torkar. För att täcka vertikala ytor, tillåter betongen att droppa över kanterna och jämna med skrapan. Låt torka helt.

5 Applicera kvart-tums band i olika mönster. Till exempel är en "bricka" eller "brick" mönster av kvadrater eller rektanglar en enkel och tilltalande design. Eller om du föredrar, tejpa en mer komplex design som trottoarsten, en dekorativ medaljong eller en sunburst i dörren. Inkludera sidorna och sättsteg för steg i din design. Tillåta ändarna på bandet för att förlänga fyra inches förbi kanten på en veranda så att de är lättare att greppa och avlägsna.

6 Blanda en andra skikt av övertäckningen, med hjälp av en lite mindre vatten om du föredrar en strukturerad yta. Väta veranda ytan som tidigare, sedan snabbt murslev betongen på att ge en tunn texturerad yta. Använd skrapan för en slät yta. Arbeta snabbt. Så snart du kan gå på betong, dra bandet upp för att avslöja din design. Låt betongen att torka helt.

7 Mix och tillämpa akryl fläckar med en skumpensel. Måla din design, vilket gör att fläcken att pöl i texturen eller dra tillbaka upp med en svamp för att lätta färger. Arbeta inifrån och ut, vilket gör att fläcken torka helt. Tillsätt mer fläcken med borste eller en svamp om det behövs.

8 Roll två tunna lager av betong sealer över hela veranda. Om du behöver extra halkskydd, strö sand lätt över den första beläggningen av sealer medan den fortfarande är våt. När det första skiktet är torrt, rulla ett andra skikt av sealer över hela veranda. För att bibehålla konstruktion, återförvartannat eller vart tredje år.