Vad är en Tablet PC som används för?

Vad är en Tablet PC som används för?


Tro det eller ej, har begreppet tablett computing tänkt tillbaka i slutet av sextiotalet och början av sjuttiotalet av datavetare Alan Kay. Sedan har tekniken kommit på stormsteg och är nu mer än bara en konceptualisering med stora varumärken som Apple, Samsung, Asus, Acer och Hewlett Packard var och en producerar sina egna modeller av populär enhet. Med oändliga underhållning, företag och utbildningskapacitet i en snygg och bärbart paket, är tabletten datorn nu den perfekta följeslagaren för arbete och nöje.

internet

Pekdatorer komma förinstallerad med Wi-Fi, 3G och 4G mobila tjänster för att ge tillgång till webben var du än är. Till skillnad från smartphones, de har en bred, HD-skärm gränssnitt som gör det möjligt för ett större tangentbord. Detta gör det lättare att interagera med Internet utan att behöva utstå konstant bild som justerar eller skrivfel. Även om tabletten är en mobil enhet, använder det stationära internet så att du kan utforska hela förmågan hos en webbplats. Smartphone nackdelar såsom dålig upplösning och choppiness elimineras på grund av tablett datorns förbättrade media och teknik.

Underhållning

Entertainment är ett stort försäljningsargument för en tablett dator, inte bara på grund av att enheten ger dig med aktiviteter och program, men också på grund av dess kompakthet gör det lätt att hitta den optimala upplevelsen. Tabletter redan laddad med spel, filmer, musik, böcker och konst samtidigt som för ytterligare expansion med hjälp av Appstore, Google Play eller ladda ner programvara från webbläsaren. Pekdatorer kan placeras på ett sätt som smartphones och bärbara datorer kan inte. De kan som läggs direkt på en yta, monterad på väggen eller stod upp på ett stativ så att användaren kan njuta av sina medier i komfort och tydlighet.

Företag

En Randstad undersökning har nyligen avslöjat att antalet brittiska anställda som arbetar medan de pendlar har ökat från 4,8 procent till 7,5 procent på fem år. Detta har varit på grund av naturlig utveckling från datorer, smartphones och nu ultramobila datorer. Med tabletter växer mer expansiv och uttrycksfull, företag använder dem som en produktiv verktyg. I kontor, presentationer som kontrolleras av dem; restauranger använder dem som kassaapparater, menyer och ta order och kryssningar och hotellägare lånar sina gäster iPads som kommer att revolutionera sin semester genom att tillhandahålla en teknisk incheckningsservice och användbar information under hela vistelsen.

Utbildning

Som en förlängning av Tablet PC inom affärsbranschen, är enheterna används också i skolmiljöer för akademiska ändamål. Initiativet kallas "e-learning" har lett till skolor som investerar kraftigt i pekdatorer för studenter att använda pedagogiska program, bedriva forskning, skapa Office-dokument och tillgång läxor resurser på distans.

andra funktioner

De funktioner och program som en tablett dator består av att ge enheten de båda aspekterna en stationär dator. Det finns mycket enklare tillämpningar av tabletten, t ex som en sekundär TV eller datorskärm eller som en tavelram. Det finns också mer avancerade användningsområden som fjärrkontroll och för att göra musik på Garage Band eller Audiotool Skiss för Android. Pekdatorer härold nära obegränsade möjligheter.