Hur man installerar en utomhus klädstreck

Hur man installerar en utomhus klädstreck


Det är ett gott tecken för vår miljö när du kör ner landsvägar och se ren tvätt hängande utanför, blåser i vinden på tvättlinor. Även bekvämt, inte torktumlare inte hjälpa vår miljö och är en dyr energi hog. Installera din egen utomhus klädstreck kommer att spara en bit av förändringen varje månad och ger dig en chans att få utomhus lite mer.

Instruktioner

1 Skruv enkel trä hakar fast i två träd åtskilda tillräckligt långt från varandra för att hålla en hel del tvätt. Binda repet på vardera änden extra tätt. Det kommer att lossna när du lägger vikten av våta kläder. Endast göra detta under högt träd eller din tvätt kan ha träd spillning på det.

2 Fäst en remskiva på en byggnad eller stolpe eller ett träd högt upp bort från bakdörren eller veranda. Annorlunda remskiva vid bakdörren eller veranda. Installera en lång slinga av rep för att gå runt båda skivorna och sedan en stram knut att hålla dem samman. Nu kan du stå vid din bakdörr och hänga upp tvätten på ena sidan och dra den andra sidan för att driva ut till motsatt remskivan.

3 Montera två 7 fot t-stöd, var concreted minst 2 fot i marken cirka 15 till 20 fot från varandra. Skruva flera krokar på antingen t-sektionen och sträng tvättlinor över. Detta är ett bra sätt att hålla tvätt utom synhåll genom att placera linjer i soliga sidan gården.

4 Montera en infällbar klädstreck enheten genom bakdörren eller veranda. Förlänga linjen till en annan krok och fästa. Umgås kläderna när så önskas och sedan dra linjen att vara utom synhåll när kläderna har torkat.

5 Designa din klädstreck för barn genom att lägga till en lägre linje med någon av dessa metoder. På så sätt kan barnen hjälpa till med att sätta ut och ta in i tvätten