Hur man gör realistiska ser mikrofoner

Hur man gör realistiska ser mikrofoner


Att gå till en fin klänning part som en sten eller popstjärna är en populär kostym, men det kräver en mikrofon för att slutföra outfit. Problemet är barnens plast mikrofoner ser inte realistiskt och riktiga är ganska dyra. Realistiska fejkar mikrofoner kan köpas, men kostar pengar och måste beställas i förväg. Använda material som finns runt huset, är det lätt att göra en realistisk falsk mikrofon.

Instruktioner

1 Hitta en lämplig boll som ska användas för munstycket. En tennisboll är bra, om något för stor. Alternativt krama upp några mjukpapper och packa in den i aluminiumfolie.

2 sprayfärg bollen svart eller silver eller färga den in med märkpennor. Silver är bäst för den glamorösa popstjärnan look, svart mer lämpade för nyheter reporter. Om det finns någon gasväv tillgänglig för att sätta över toppen av bollen innan färgning, skulle detta göra det ser ännu mer realistiskt.

3 Färg mikrofonen handstycket svart med hjälp av märkpennor eller sprayfärg. Kökshandduk rör är bäst när det gäller storlek, även om toalett roll rör också skulle kunna användas. Alternativt skulle någon tunn plastslang användas.

4 Fäst ett papprör till bollen med tejp. Fixa massor av tejpen till sidan av valsen och fäst en lång bit på utsidan.

5 Fäst en kort längd av kabeln som kommer ut från botten av röret med hjälp av tejp för att slutföra effekt. Alla gamla elkabel kommer att vara lämpliga från en gammal video eller DVD-spelare till exempel.