Historien om övervakningskamera

Historien om övervakningskamera


Den första användningen av övervakningskameror kredit av Alpha Card Security webbplats för att den amerikanska militären, som övervakade vapentester under andra världskriget. Övervakningskameror tillät tester av V2 missil som ska övervakas på ett säkert sätt av amerikanska militära experter.

offentliga Surveillance

Alpha Card Security rapporterar offentlig användning av övervakningskameror infördes först av brittiska brottsbekämpande organ under 1960-talet. Tillfälliga övervakningskameror användes för att övervaka offentliga demonstrationer i London Trafalgar Square i 1960, inklusive besök i London av den thailändska kungafamiljen. Enligt Inte Bored hemsida har liknande kameror används för att övervaka Londons tågstationer start 1961, och 1964, var den första dolda kameror infördes i centrum av Liverpool att ständigt övervaka offentliga platser. Den första användningen av övervakningskameror för att övervaka offentliga platser i USA infördes i New York City kommunal byggnad 1969 och spred sig snabbt till ett antal städer i hela USA

hot

I Storbritannien, utgifterna för övervakningskameror för genomsnitt brottsbekämpande runt ¾ av offentliga brottsförebyggande utgifterna. Däremot är amerikanska övervakningskameror sällan används för att urskillningslöst täcka offentliga platser, men är inriktade på områden ses som en hög säkerhetsrisk. Platser ofta omfattas av övervakningskameror i USA bland annat banker, bankomater, butiker sprit och närbutiker.

Video

Tidiga övervakningskameror var kända som sluten krets television (CCTV) system som inte har förmågan att registrera information för lagring eller för att användas som bevis i rättegångar. Home Övervakningskamera Info hemsida förklarar CCTV-system behövs konstant övervakning och var till någon nytta i svagt upplysta områden eller på natten. Införandet av video under 1970-talet var den första revolutionen i övervakningskameror, som övervakning började användas i trafikkontrollsituationer och som brottsförebyggande system i bostäder och kommersiella situationer.

användningar

Införandet av video under 1970-talet tillåtna övervakningskameror som ska användas av försäkringsbranschen för att övervaka bedrägliga påståenden om arbetstagare ersättning och trafikolyckor. Home Övervakningskamera Info webbplats rapporter video tillåtit användning av övervakningskameror i äktenskapsskillnad att fånga fusk makar. Enligt Alpha Card Security, var barnflicka cam också införts för att övervaka verksamheten i barnomsorgen arbetstagare föräldrar.

Digital

Under 1990-talet, införandet av digital teknik igen revolutione övervakningskameror. Digital teknik tillät registrering av uppgifter från ett antal kameror på en gång och förbättrat bilden tillgängliga för tittarna. Funktionerna i digitala övervakningskameror inkluderar rörelsedetektorer, och förmågan att visa bilden från en övervakningskamera över Internet.