Idéer för high school reunion inbjudningar

Idéer för high school reunion inbjudningar


Åren har flugit förbi och innan du vet det, är det dags för en tio år, tjugofem år eller ens femtio år high school reunion. För detta betydelsefulla tillfälle, skicka ut inbjudningar som kommer att göra dina klasskamrater le, skratta och vara glada över att möta upp igen. Medryckande inviterar behöver inte vara dyrt eller svårt att sätta ihop. Använd din fantasi, få några vänner tillsammans och få glada för den stora dagen.

skol~~POS=TRUNC Färger

Visa någon skola stolthet med enkla inbjudningar att skryta din high school officiella färger. Använd skola färgar hela inbjudan från kuvertet dekorativa bårder och font color. För en mer formell ser inbjudan, har skolans maskot eller emblem präglad eller tryckt i skolan färger på framsidan av inbjudan. Skola färger och emblem är klassisk och tidlös, och kan också föra tillbaka glada minnen av att vara i skolan.

Bakåt i tiden

En retrostil kort kommer att inbjudna känna att de har rest tillbaka i tiden till sina high school dagar. Utforma en inbjudan som presenterar färgscheman, bilder, texter och mönster som var populära tillbaka i dag för att göra inbjudan påminner om den tid du tillbringade i high school. Till exempel, kan gymnasiet utexaminerade från 1980-talet använder inbjudningar med typsnitt som det tidiga datorer, neonfärger, och bilder av modenycker från åttiotalet.

Old Photographs

Påminna dina klasskamrater i ditt förflutna tid tillsammans genom att dekorera möteinbjudningar med ett collage av bilder från dina high school dagar. Några månader innan inbjudningarna måste skickas ut, kontakta vänner, din skola alumner kontor eller rota igenom dina egna fotografier för bilder av medlemmarna i din klass. Var noga med att inkludera bilder av många olika kandidater. Huruvida collage sätts in i en inbjudan eller blir inbjudan själv, det är bundet att sätta ett leende i ansiktet på alla som tar emot det.

Gissa vem

Vrid inbjudan till en rolig trivia-liknande spel genom att bjuda in dina high school klasskamrater att gissa vad varandra är upp till nu. Skriv "Gissa vem?" med stora bokstäver längst upp framför inbjudan, följt av fragment som förklarar vad vissa medlemmar i klassen nu gör med sina liv. Till exempel inkluderar "... bor i Paris" eller "... är nu en advokat." När de öppnar inbjudan, kommer gästerna att uppmanas att ta reda på vem uppfyller varje mening genom att närvara vid återföreningen.