Hur att dekorera Windows Runt säkerhet barer

Hur att dekorera Windows Runt säkerhet barer


Säkerhet barer är tänkta att lägga till ett mått på säkerhet och trygghet för invånarna i ett hem. Emellertid är de inte alltid den mest attraktiva av element. Klä upp säkerhet barer själva och dekorera fönster runt dem på ett sätt som gör dem att bli en del av din design. Ändra dem från en skamfläck i ett dekorativt element som förbättrar din inredning systemet snarare än att förringa det.

Instruktioner

1 Måla säkerhet barer en färg som kompletterar resten av ditt yttre. Täcka fönstret med plast, tejpade ned säkert, för att undvika översprutning. Använd utomhus sprayfärg som är avsedd för metall och kommer att hålla upp mot elementen.

2 Häng falska murgröna eller andra dekorationer runt stängerna. Byt ut dekorationer med årstiderna om du vill, till exempel tallgirlander under vintern.

3 Häng upp fönster behandlingar som matchar säkerhet barer. Om du inte vill använda färg som den viktigaste för det inre av ditt hem, hänga gardiner som använder det bara i trim för en accent. Till exempel, om du har svarta säkerhet barer, hänga upp vita spetsgardiner klippta i svart spets för ett elegant utseende eller tan mikro gardiner med en svart fläta trim för en mer modern känsla.

4 Måla fönsterbrädan och resten av trim en färg som kompletterar färgen på säkerhet barer. De två färgerna behöver inte exakt matcha, titta bara bra bredvid varandra.

5 Hang metall väggdekor runt fönstren, inifrån och ut, för att få dem att känna sig ännu mer en huvuddelen av utsmyckning systemet. Måla metallen att komplettera säkerhet barer om du inte kan hitta dekorationer i rätt färg. Som exempel kan nämnas smide ljusstakar, speglar med utsmyckade metallstomme eller abstrakta metall konst skulpturer på hyllorna.