Gör-det-själv centerpieces med Callaliljar & Roses

Gör-det-själv centerpieces med Callaliljar & Roses


Från en blygsam familjemiddagar till elegant planerade bröllop, center är en klassisk del av de flesta traditionella dukningar. Det finns flera sätt att skapa center med blom och icke-blom material. Många blommor center har mer än en typ av blomma för att lägga till visuella intresse. Rosen och Calla Lily, till exempel, kan paras ihop för att skapa en feminin och elegant blommig mittpunkten arrangemang.

Instruktioner

Goldfish Bowl Punkten

1 Rengör en 14-tums guldfisk diameter skål eller klotformad vas med diskmedel och vatten. Torka den med en handduk för att undvika vattenfläckar.

2 Häll halv kopp vatten i skålen för att hålla blommorna färskt hela din måltid eller händelse.

3 Skär stjälkarna av tio callaliljar till mellan 25 och 30 inches lång med en sax. Skär fem rosor så att stjälkarna är bara sex inches lång. Använd kallor och rosor i olika färger för att varje blomma att sticka ut.

4 Curl stjälkar och blommor av de kallor inom akvarium så att stjälkarna och blommor pressas mot glaset. Placera varje blomma i skålen separat för att skapa en sammanvävd effekt med blommor och stjälkar.

5 Tuck 6-tums ros stjälkar mellan Calla Lily stjälkar och glaset så att rosorna är också pressas mot glaset.

Candle Höjdpunkten

1 Linda ett gummiband runt basen av en pelare ljus tills det är tätt, men bara löst nog att du kan tvinga två fingrar mellan gummibandet och ljuset utan bandet knäppa.

2 Skär sex kallor så att deras stjälkar är 2 inches lång. Klipp sex rosor till samma längd.

3 Tuck blomstjälkar i gummiband, omväxlande liljor och rosor hela vägen runt. Pressa dem nedåt så att alla av stjälkarna når mycket botten av ljuset.

4 Skär åtta delar av bast och hålla dem samman. Linda dem runt ljuset för att täcka gummibandet. Knyta dem till en enkel knut eller båge.