Hur man gör en julstjärna Med Daisy Punch

Hur man gör en julstjärna Med Daisy Punch


Punchart är konsten att göra bilder från stansade pappers bitar. Skapa en julstjärna blomma med de stansade pappers former eller punchies, med hjälp av en daisy-formad stansverktyg. Punchart former fungerar bra som utsmyckningar för handgjorda gratulationskort, gåvamärkre, jul hantverk och klippbok layouter. De mest solida julstjärna blommor är gjorda av kartong. Göra nätta platt julstjärna blommar med 1/2-tums daisy form eller stora skiktade card stock blommor med en uppsättning av 1/2 tum till 4 tum stansverktyg.

Instruktioner

dimensionell Julstjärna

1 Slå en små, medelstora och stora daisy form av papper eller kartong. Stansa en grön daisy med den stora hålslag från samma typ av papper.

2 Placera en stansad daisy form eller punchie på en ren musmatta.

3 Gör en rak vertikal linje längs mitten av varje röda blad med en präglings pennan. Använda en metall linjal för att hålla bladet på plats och linjen jämn. Tänk på att den verkliga blomma julstjärnan är serien av gula och gröna cirklar i mitten av den röda blad kluster.

4 Gör vinklade linjer med pennan på ömse sidor om mittlinjen för en mer detaljerad julstjärnablomma blad. Vänd bladet över att visa den fulla effekten av de präglade markeringar.

5 Säkra medelstora daisy till största daisy forma med lim från en permanent lim penna. Limma centrum och lämna bladen gratis för en mer tredimensionell blomma. Vrid form för att skapa en multi-blad kronblad effekt. Vidhäfta den lilla daisy form till mitten av poinsettia.

6 Klipp omväxlande kronblad från den stora gröna daisy form för att skapa blad. Prägla varje blad med vertikala och horisontella linjer. Limma bladen till julstjärnablomma sidan.

7 Punch små gula cirklar och följa dem till den röda blad kluster centrum. Beskriva de gula cirklar med en röd, svart eller grönt fin-punkts bläckpenna. Stansa små hål in i centrum av bladkluster och infoga miniatyr runda gula dyckertar som ett dimensions alternativ till pappers punchie blommor.

platt Julstjärna

En Stansa ut två eller tre daisy former från röd, vit, grädde eller rosa papper. Välj blänkte kartong för en mer utsmyckade kort utsmyckning.

2 Limma mittpunkter blomma former i en stapel, en på den andra. Vrid former för att få det största antalet kronblad att visa från ett skikt till nästa.

3 Punch ut små, runda, gula former. Limma former till centrum av de färgade daisy formar. Om du har använt 1/2-tums daisy former, använd 1/8-tums hål för centrum gula blommor.

4 slå hål i de färgade prästkragar och säkra former tillsammans med små, platta, dekorativa brads i stället för lim.

5 Stansa ut en grön daisy form. Skär den gröna daisy i två och vidhäftar bitarna på vardera sidan av de platta, färgade julstjärna blad.